Hoe te Medicare braaklegging Bereken

In 1985, het Congres de Medicare Secundaire Betaler statuut als een manier om de kosten voor de federale overheid te verminderen. Het stelde vast dat Medicare niet zal dekken statuut kost een verantwoordelijke instantie - zoals een workerâ € ™ s compensatieplan - kunnen dekken op zijn eigen voor de eiser. Volgens de Trial Advocaat Resource Center, betekent dit een eiser zal moeten zowel de hoeveelheid die nodig is voor hisr behandeling en het bedrag dat de verantwoordelijke instantie zal betrekking hebben voordat hij kan bepalen hoeveel hij zou moeten ontvangen van Medicare berekenen. Dit is vooral belangrijk voor de betaling van de eiser zou willen voor toekomstige kosten, ook wel bekend als de braaklegging hoeveelheid.

Instructies

•  Noteer de levensverwachting van de eiser. Volgens de Ramos Law Firm website, kan dit cijfer aanzienlijk variëren in de tijd. De levensverwachting vertelt Medicare ambtenaren hoeveel jaren van terugkerende behandelingen de eiser zal moeten betalen voor.

•  Bepaal de factoren die het normale verloop van de clientâ € ™ s herstel kunnen remmen. Deze omvatten zaken als klimaat, aparte en onderliggende medische aandoeningen, en de geestelijke gezondheid betreft. Afhankelijk van de factor, kan dit rechtvaardigen een grotere braaklegging.

•  Beschrijf de medische behandeling momenteel voorgeschreven door de claimantâ € ™ s erkende arts. Medicare zal betalen voor die behandelingen die niet gedekt door de verantwoordelijke instantie.

•  Bepaal de medicatie door de erkende arts voorgeschreven. Net als bij toekomstige behandelingen, zal Medicare betalen voor medicijnen die niet onder het verantwoordelijke orgaan.

•  Identificeer de evoluerende toepassingen van de zorg, zoals gedefinieerd door Medicare. Dit verwijst naar de kosten die kan stijgen of dalen in de tijd. Zo zal een eiser aan een rolstoel gekluisterd minder geld nodig voor fysiotherapie als haar arts zegt dat ze kunnen lopen in de nabije toekomst zal zijn.

•  Bepaal wat de verantwoordelijke lichaam bedekt. Een eiser moeten raadplegen ofwel zijn werkgever of zijn zorgverzekeraar te bepalen welke soorten blessures en behandelingen vallen onder het plan.

•  Bepaal welke van deze behandelingen de eiser zal in de toekomst nodig. Medicare zal dit bedrag vanaf de braaklegging totaal aftrekken.

•  Noteer al deze kosten in een Workers Compensation Medicare braaklegging arrangement (WCMSA). U kunt dit formulier van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services te verkrijgen. Stuur dit formulier naar het kantoor Medicare, en ita € ™ ll reageren met een schatting van uw braaklegging.