Hoe te Mannelijke borsten Lose

Hoe te Mannelijke borsten Lose

Mannelijke borsten heet gynaecomastie, en het is heel gebruikelijk, vooral onder tienerjongens. Het wordt vaak gerelateerd aan obesitas (overgewicht) en hormonen. Wanneer er een overproductie van het hormoon oestrogeen kan bijdragen tot de aandoening. Hoewel tieners wordt meestal veroorzaakt door overtollig vet kan ook worden veroorzaakt door onderliggende klierweefsel. Om de situatie te voorkomen, proberen een aantal van deze tips.

Instructies

•  Eet hoog eiwit, weinig koolhydraten en weinig vet maaltijden. Blijf uit de buurt van verzadigd vet. Zo moet je niet eten van chips, koekjes, snoep, suiker, pasta, brood, aardappelen of alle voedingsmiddelen die een hoog gehalte aan verzadigd vet bevatten. Controleer uw voedseletiketten en kijk voor verzadigd vet en transvet. Gezonde voedingsmiddelen zal weinig van deze ongezonde vetten bevatten. Eiwitbronnen zijn mager vlees, eieren en kaas. Beperk kaas tot 3 gram per dag als gevolg van het vetgehalte echter. Probeer om vlees en zuivelproducten die geen hormonen bevatten, aan te schaffen. Hormonen en steroïden kan bijdragen aan mannelijke borsten.

•  Zoek uit welk tempo je lichaam vet verbrandt en uit te werken op die snelheid. Een gemakkelijke manier om uw vetverbranding tarief te vinden is om je leeftijd af te trekken van 220. Dit aantal is de snelheid waarmee je hart moet kloppen om vet te verbranden. Houd uw hartslag op ongeveer 85% van dit percentage tot vetweefsel verbranden. Dat zou betekenen dat als je 13 jaar oud zijn, je dat aftrekken van 220. Het resulterende getal is 207. Vermenigvuldig 207 x 0,85 om uw vetverbranding tarief te krijgen.

•  Oefening met cardio workouts voor 30 tot 60 minuten per dag. Leuke oefeningen die het bovenlichaam werken zal uw werk outs te houden van het krijgen van saai. Probeer het spelen van tennis, basketbal, squashen, en andere sporten die veel bewegingen van het bovenlichaam te betrekken. Dit zal u helpen om te werken aan het bovenlichaam specifiek terwijl het verbranden van vet. Als je kunt dragen een hartmonitor horloge tijdens het werk uit weet u altijd uw hartslag ook. Om te controleren waar uw hartslag handmatig, kunt u stoppen voor tien seconden in het midden van een training en zet twee vingers op de halsslagader in je nek. Tel het aantal slagen gedurende 10 seconden. Vermenigvuldig dit getal met 60 om uw hartslagen per minuut te krijgen.

•  Werken met gewichten en isometrics. Doe specifieke oefeningen die je borst te richten, zoals de borst drukt, helling borst drukt en pushup. Push-ups in het bijzonder zal helpen doelwit borstspieren. Doe militair, brede hand en regelmatig push-ups om het te mengen en richten zich op alle gebieden van de borst. Pull ups zijn ook een goede oefening voor de borst. Als je jezelf niet kunt trekken door jezelf, zet een stoel terug onder u om u te helpen bij het verleggen van je lichaam omhoog.

•  Ga naar een dokter en hebben uw schildklier gecontroleerd om er zeker van je hormonen correct werken. Als de mannelijke borst aandoening ernstig u misschien tests voor aandoeningen zoals Klinefelters Syndroom en Gilberts Syndroom hebben. Deze voorwaarden zijn bekend mannelijke borsten veroorzaken. Heb hormoon testen en om ervoor te zorgen de hormonen correct evenwicht. Hebben een lichaamsvet-test ook. Gezond lichaamsvet voor jonge mannen is 8% tot 20%.

•  Beschouw drinken van een eiwit drank die aminozuren zoals L-arginine, creatine en L-glutamine bevat. Deze supplementen zal u helpen om vet te verliezen in plaats van spieren bij het afslanken. Verkrijg tenminste 8 tot 10 uur slaap 's nachts, zodat voor herstel en spiergroei ook. Zorg ervoor dat u veel water te drinken om vet te spoelen van uw systeem. Watertoevoer moet 64 gram per dag. Gebruik geen illegale drugs niet nemen. Drugs zoals marihuana, heroïne en amfetaminen kan leiden tot de toestand van de mannelijke borst. Houd uw calorie-inname tussen 2500-3000 per dag als je actief bent. Alles boven die waarschijnlijk wordt opgeslagen als vet.