Hoe te mannelijk hormoon Replacement

Hoe te mannelijk hormoon Replacement

Een adequaat niveau van testosteron zijn nodig voor spierkracht, energie-niveaus, een positieve stemming en libido. Naarmate mannen ouder worden, hun natuurlijke niveau van testosteron daling, wat leidt tot symptomen andropauze. De bijwerkingen van de lage niveaus van testosteron kan haaruitval, het aantrekken van abdominale gewicht, depressie en lage seksuele drang. Er zijn vele mythen en zorgen over mannelijke hormonale substitutietherapie, hoewel de voordelen meestal opwegen tegen de risico's. Testosteron therapie is niet gevaarlijk of onwettig wanneer genomen onder de zorg van uw arts.

Instructies

•  Plan een afspraak met uw arts te bespreken met behulp van mannelijke hormonale substitutietherapie. Hoewel veilige en legale, het is het beste met uw arts om alle feiten over mogelijke bijwerkingen en hoe het kan om te praten of kan je niet helpen en je bent unieke situatie. Misschien heeft u andere onderliggende problemen die niet gerelateerd zijn aan lage testosteronspiegel. U kunt ook andere gezondheidsproblemen die je zou diskwalificeren van het ontvangen van hormonale substitutietherapie.

•  Get grondig getest om te zien of uw klachten te maken hebben met dalende mannelijke hormonen. Andere voorwaarden die dalende hormoonspiegels kunnen nabootsen zijn depressie, hypothyreoïdie of andere gezondheidsproblemen die alleen uw arts moet diagnosticeren en te behandelen. Uw symptomen kunnen ook te wijten zijn aan slechte voeding of gebrek aan voldoende beweging.

•  Gebruik testosteron pillen alleen zoals voorgeschreven door uw arts; nooit zelfmedicatie. Er zijn veel producten op de markt, zelfs die beweren volledig natuurlijke te zijn, die niet kunnen werken of zelfs schadelijk of illegaal zou kunnen zijn. Wees altijd zeker van FDA-goedgekeurde producten voor uw gezondheid en veiligheid. Volg de aanwijzingen van uw arts om de letter. Hoewel veilig beschouwd, kan te veel testosteron leidt tot woede-uitbarstingen, haarverlies (alopecia androgenetica) en acne.

Hints

  • Gebruik van medicijnen voor testosteron onder de directe zorg van uw arts mag niet uw kansen op prostaatkanker. Hoewel er bezorgdheid dat mannelijke hormoon vervangende kunnen bijdragen aan verschillende kankers geweest, hebben studies aangetoond dat dit niet waar.
  • Samen met het advies van uw arts, het volgen van een dieet dat rijk is aan zink en magere eiwitten kan helpen de balans van je hormonen en het vergroten van de energie-niveaus.