Hoe te Lose Your Belly voor Mannen

Hoe te Lose Your Belly voor Mannen

Visceraal vet wordt vaak aangeduid als buikvet. Dit vet ontwikkelt zich diep in de buik en vormt de grootste bedreigingen voor de gezondheid. Volgens artsen van de Mayo Clinic, hebben mannen die buikvet risico van hartziekte, beroerte, kanker, diabetes, cholesterol, metabool syndroom en slaapapneu toegenomen. De Mayo Clinic beschouwt een tailleomvang groter dan 40 centimeter of 102 centimeter tot ongezond zijn. Het wegwerken van buikvet is een twee-delige regime van dieet en fysieke activiteit.

Instructies

Dieet

•  Informeer uw Basal Metabolic Rate (BMR) of de hoeveelheid calorieën die je lichaam elke dag nodig heeft. Om uw BMR te berekenen, gebruikt u de volgende formule: BMR = 66 + (6,23 x gewicht in kilo's) + (12,7 x lengte in centimeters) - (6.8 x leeftijd in jaren). U vindt er ook BMR calculators online.

•  Voeg extra calorieën aan je BMR om factor in uw activiteit niveau. Als u sedentair worden, vermenigvuldig je BMR met 1,2. Als je licht actief, vermenigvuldig je BMR door 1.375. Als u matig actief, vermenigvuldig je BMR door 1,55. Als je heel actief, vermenigvuldig je BMR door 1.725.

•  Doel één tot twee pond per week verliezen. Dit is het nummer dat Mayo Clinic artsen het erover eens is realistisch en is het gemakkelijkst te houden op de lange termijn. Om dit te doen, eet 500 calorieën minder dan je dagelijkse calorie-eisen. Het verliezen van 500 calorieën per dag zal leiden tot een pond vet verlies over 7 dagen.

•  Eet een gezond, gevarieerd dieet dat laag-vet-eiwit, evenals fruit, groenten en volle granen bevat. Het eten van minder calorieën kan betekenen dat je eet minder voedingsstoffen zodat het eten van een verscheidenheid van voedsel zal u helpen een verscheidenheid aan vitaminen en mineralen binnen te krijgen. U kunt ook aanvullen met dagelijkse vitaminen voor extra ondersteuning.

•  Bezuinigen op alcoholische dranken en frisdranken die worden geladen met calorieën maar geen voedingswaarde niet bieden.

Oefening

•  Verhoog uw dagelijkse fysieke activiteit, tot het branden van 500 calorieën per dag. Dit zal leiden tot een extra pond vet verlies per week.

•  Wijzig uw oefening routine om de twee tot vier weken om je lichaam te houden van het wennen aan de oefening. Zodra uw lichaam went aan een oefening, wordt het efficiënter en vereist minder calorieën om dezelfde activiteit uit te voeren. Het wijzigen van uw oefeningen zal je lichaam uitgedaagd.

•  Voeg twee dagen van krachttraining om uw week, in overeenstemming met de American Heart Association richtlijnen. Dit zal bijdragen tot het behoud en de spieren op te bouwen.

•  Kies een verscheidenheid aan krachttraining oefeningen die al uw spiergroepen: borst, rug, benen, armen en core.

•  Begin je langzaam kracht trainen, met behulp van lichtere gewichten en langere rusttijden. Geleidelijk te verplaatsen naar zwaardere gewichten en kortere rusttijden.

Hints

  • Spot het verminderen, of met behulp van een oefening, zoals sit-ups, in de hoop van het verliezen van gewicht alleen al in dat gebied, kan niet werken. U mag in staat zijn om de spieren op te bouwen in dat gebied, maar het zal nog steeds worden bedekt met vet.