Hoe te Lose Your Belly, Butt & Dijen

Hoe te Lose Your Belly, Butt & Dijen

Het is gebruikelijk om willen een paar kilo afknippen een bepaald gebied van het lichaam - of twee, of drie. Maar het vinden van een methode om te blazen dat vet voor goed is niet eenvoudig. Je stofwisseling is koppig, want het wil de status quo te handhaven en te houden dat laagje vet op de plek waar het is op je buik, billen of dijen. Bestrijden neiging voor stasis van het lichaam door het maken van veranderingen in levensstijl en het plegen van een leven lang gezond eten en bewegen strategie om het vet te verliezen en het weg te houden.

Instructies

•  Start en een gezond eten strategie die u zal helpen gewicht te verliezen en vet te verminderen handhaven. Lees voeding etiketten en vermijd voedingsmiddelen die verzadigde vetten en geraffineerde koolhydraten bevatten. Laat vet niet te elimineren uit je dieet helemaal, want wat vet is noodzakelijk voor het lichaam om te functioneren, maar verbruiken gezonde meervoudig onverzadigde vetten, zoals die te vinden in noten, zaden, olijven en vis. Swap witte, geraffineerde koolhydraten voor stevige volle granen die je zal vullen in minder tijd. Volg porties om verstandige porties consumeren, en het verminderen van je calorie-inname, maar je hoeft niet om iets drastisch te doen. Het consumeren van 100 minder calorieën per dag is alles wat nodig is om buikvet te verminderen.

•  Tone de buikspieren. Krachttraining kan verminderen vet in een bepaald gebied, maar de spieren onder het vet naar de maag plat. Liggen op een oefening mat en doen crunches, eerst met je knieën gebogen en dan met je benen recht voor een extra uitdaging. Voer Bekkenlifts en been liften, die ook het werk van de billen en dijen. Doe crunches of sit-ups voor de buikspieren. Voer het bekken kantelt en liften voor de onderste buikspieren, billen en dijen. Firm en de toon van de dijen en de kern met squats, met behulp van een set van halters.

•  Tone de billen en dijen te helpen zodat het lijkt gebeeldhouwde en mager. De meeste oefeningen worden de billen en dijen samen te werken. Met een set dumbbells en een oefening mat, doe sets van squats en lunges. Doe sets van variaties op been liften, terwijl op handen en voeten op een oefening mat. Werken één been per keer. Doe drie sets op elk been van de opheffing van het recht naar buiten in een hoek van 45 graden, buigen bij de knie en op te tillen naar de zijkant, en schoppen op en terug met de knie gebogen.

•  Verwerk cardio of aërobe oefening in je dagelijkse routine om gewicht en lichaamsvet te verliezen. U zult niet in staat zijn om te dicteren waar de kilo's eraf, maar de consistentie en toewijding zal resulteren in het verliezen van vet in de buik, billen en dijen, evenals andere delen van het lichaam. Dagelijkse, matige lichaamsbeweging is de beste manier om lichaamsvet te verliezen. Neem stevige wandelingen van ten minste 30 minuten, of doe een dansje of ga voor een run of joggen. Alles dat je hartslag verhoogt gedurende minstens 30 minuten, elke dag, zal u helpen gewicht te verliezen en vet te verbranden.

•  Meet uw vooruitgang. Gebruik een meetlint om bij te houden van de omtrek van je taille, heupen en dijen te houden. Geleidelijk, moet u de nummers naar beneden gaan als je vet uit deze gebieden te verliezen en de spieren eronder.

Hints

  • Wees geduldig. U bent waarschijnlijk niet de resultaten te zien krijgen. Langzame, gestage vooruitgang is de beste manier om gewicht te verliezen en het weg te houden.