Hoe te lopen voor een platte buik

Hoe te lopen voor een platte buik

Wandelen en hardlopen zijn twee van de meest effectieve methoden voor het afvlakken van je maag. Hardlopen verbrandt calorieën snel, wat resulteert in een plattere buik. Uw buikspieren worden gespannen bij het uitvoeren van - zodat ze de toon van nature met een afvlakkende effect creëert.

Instructies

Toning van de Maag Door hardlopen of wandelen

•  Warm-up gedurende 10 minuten. Warme spieren, gewrichtsbanden en pezen zijn flexibeler en laat je lichaam om meer vrij bewegen. Uitrekken van spieren vóór training vermindert ook de kans dat u scheurt spieren of het voelen van de pijn de volgende dag. Deze stukken moeten stationair zijn, vanaf de nek en afwerking met de enkels. Een zachte trekken gevoel moet worden gevoeld in de spieren uitgerekt. U dient deze te houden voor ongeveer 10 seconden, ga dan naar het volgende gebied. Rekken nooit tot het punt waar de spier voelt pijn.

•  jog met een snelheid van 1 tot 2 mijl per uur gedurende vijf minuten. De jog zal verder warmen je spieren en het verminderen van het risico op scheuren van de spieren bij hogere intensiteit van de training is begonnen. Het zal ook het verhogen van uw hartslag en krijg de andere systemen in je lichaam klaar is voor hoge intensiteit van de training. Systemen in het lichaam zoals bloeddruk en bloedsomloop niet aanpassen tegelijkertijd de hartfrequentie. Ze hebben tijd nodig om te wennen aan deze snelle verandering van de stofwisseling.

•  Voer op een loopband of in een park voor een minimum van 30 minuten. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw zegt dat voor elk 3.500 calorieën je verbrandt zul je £ 1 van vet te verliezen. Als je 500 calorieën per dag verbrandt zul je ongeveer £ 1 per week verliezen. U kunt uw gewichtsverlies te verhogen door het verhogen van de hoeveelheid tijd die je loopt.

•  Vermogen lopen als je niet wilt lopen. Loop op ongeveer 3 tot 5 mph minimaal 30 minuten. Wetenschappers aan de Washington University ontdekten dat als je loopt op ongeveer 5 mijl, kunt u zo veel calorieën te verbranden als iemand loopt op dezelfde snelheid. Dit komt omdat u zal worden met behulp van dezelfde hoeveelheid energie.

•  Breng 10 minuten per dag het doen van sit-ups. U kunt 2-3 calorieën per minuut verbranden door het doen van sit-ups. Dit zal u helpen plat uw maag - als je cardio workouts zal u helpen vet te verbranden. Als je begint om gewicht te verliezen door middel van hardlopen, zal de sit-ups je maag toon waardoor het vleien en je spieren meer gedefinieerd.

Hints

  • U moet ook uitgesneden junkfood en eet een gezonde, evenwichtige voeding. Vrouwen moeten niet meer dan 2000 calorieën per dag en mannen niet meer dan 2.500 eten.