Hoe te lokaliseren de Reflexologie sinussen Zone

Hoe te lokaliseren de Reflexologie sinussen Zone

Meer dan 85 procent van de Amerikanen lijden aan sinus problemen elk jaar. Een manier om je sinussen te verlichten zonder gebruik van medicijnen is reflexologie. Reflexologie is de kunst van masseren en toepassen van druk op bepaalde delen van de handen en voeten. Elk deel van het lichaam zenuwuiteinden in de handen en voeten. Het masseren van deze onderdelen effectief ontlast uw sinus problemen.

Instructies

•  Vertel de patiënt of de persoon die lijden aan sinus problemen aan te zetten hun handen naar boven.

•  Plaats een van hun handen in de palm van je hand, terwijl u druk op de sinus-zone.

•  Oefen druk uit en zachtjes masseren van de gebieden op elke vinger van boven knokkel up. Hier de sinus zone ligt in de hand. De uiteinden van de duimen zijn niet tot de sinus zone. Slechts de uiteinden van de vier vingers van elke hand deel van de sinus zone.

•  Plaats de linker voet van de patiënt in uw handen of in uw schoot. Laat de patiënt ontspannen zo veel mogelijk. Hoe meer de patiënt ontspannen is het beter de reflexologie werkt.

•  Massage en druk uitoefenen op de bodem van de tenen van de linkervoet. Dit is de plaats onder de vette pad van de tenen. Wrijf totdat de sinussen zijn opgelucht. Het grote teen is niet verbonden met de sinussen. Alleen de andere vier tenen werken als reflexologie zones.

Hints

  • Reflexologie werkt het beste door herhaling. Het toepassen van de technieken om de handen en voeten op een regelmatige basis te verlichten sinus problemen en voorkomt toekomstige sinus problemen.