Hoe te lokaliseren de Reflexologie Schildklier Zone

Hoe te lokaliseren de Reflexologie Schildklier Zone

De schildklier is zeer belangrijk voor het regelen van de stofwisseling van ons lichaam. Als de schildklier niet werkt goed, ofwel te traag of overactief, kan ons lichaam gewicht overmatig winnen of verliezen gewicht, zonder reden. Alternatieve geneeskunde praktijken kunnen helpen, zonder toevlucht te nemen tot dure medicijnen die ook kunnen hebben ongewenste bijwerkingen. Reflexologie kan helpen deze aandoening als je weet waar de schildklier zone is op de handen en voeten.

Instructies

•  Gebruik een kruipende techniek aan elk van de volgende zones activeren. Kruipende wordt gedaan met de rand van je duim. U drukt op de duim om de zone aan de eerste plooi van de knokkel en langzaam te rollen voorwaarts langs de rand. Zodra u het einde van de duim te bereiken, je de duim op te tillen, te verplaatsen iets naar voren, en herhaal de duim druk. De beweging is net als die van een rups.

•  laten de schildklier zone aan de rechterzijde aan de basis van de duim. Begin kruipend langs de onderkant knokkel, langzaam werk je weg helemaal rond de basis van de duim. Werken de basis in de richting tegen de klok als je op zoek bent naar beneden vanaf de top van de duim.

•  Zoek de schildklier zone aan de onderkant van de rechter voet. De zone begint bij de basis van de grote teen van de pad en loopt langs de eerste drie tenen. De sluipende techniek wordt gebruikt om het pad werken deze drie tenen. De beweging van de grote teen naar de derde teen.

•  Kijk naar de top van de rechter voet naar de basis van de grote teen. De schildklier regio aan de basis van de grote teen aan de bovenkant van de voet naar de derde teen. Werken deze regio met een kruipende techniek van de grote teen naar de derde teen.