Hoe te lokaliseren de Reflexologie Pancreas Zone

Hoe te lokaliseren de Reflexologie Pancreas Zone

De alvleesklier is een klier orgaan in het spijsverteringsstelsel. De alvleesklier scheidt spijsverteringsenzymen, hormonen en andere fluïda zoals insuline. Met reflexologie u stimuleren en verwijdert stress van de pancreas door druk op bepaalde zones op de handen en voeten. Het lokaliseren van deze zones is eenvoudig. Reflexologie helpt mensen houden hun alvleesklier gezond.

Instructies

•  Laat de patiënt om te ontspannen en comfortabel voor het begin. Dit is een essentieel onderdeel van de reflexologie. Als de patiënt niet comfortabel is het lichaam niet ontspannen en voegt meer stress meer organen.

•  Plaats de rechterhand van de patiënt in de hand. Wrijf met uw duim naar beneden duim van de patiënt en naar beneden naar de palm van hun hand. Breng druk op de nok van de hand in de vette deel onder de wijsvinger. Dit is een pancreas zone. Krachtig wrijven.

•  Neem de andere kant in uw hand. Herhaal de procedure in stap 2, maar de druk onder de middelvinger in plaats van de index toepassing. Voor de beste resultaten, wrijven onder aan de hand dicht bij de pols.

•  Plaats de voet van de patiënt in je handen en wrijf op het midden binnenkant van de boog. Dit is dezelfde zone op beide voeten en stimuleert de alvleesklier.

Hints

  • Als de patiënt ervaringen ongemak pijn of spanning als je wrijft, oefen druk uit en werken dat gebied tot de pijn wegtrekt. Indien het orgaan niet goed functioneert, moet de patiënt de pijn ervaart tijdens het proces.