Hoe te lokaliseren de Reflexologie Lung Zone

Hoe te lokaliseren de Reflexologie Lung Zone

Er zijn veel alternatieve gezondheid wegen die mensen volgen. Velen zijn holistische aanpak, de behandeling van het lichaam als een geheel. Reflexologie is een krachtig diagnostisch hulpmiddel en een niet-invasieve procedure aandachtsgebieden binnen het menselijk lichaam te behandelen. Masseren en acupressuur technieken kunnen worden gebruikt op de voeten en handen om pijn verlichting te brengen. Longaandoeningen kan worden geholpen door de activering van deze punten.

Instructies

•  Kijk naar de palm van je rechterhand. Het gebied langs de basis van je vingers van links naar rechts en naar beneden de palm ongeveer een centimeter geeft de longen gebied van uw handpalm. Wrijven het gebied van het midden van de hand naar de basis van de vingers in dit gebied zal de long activeren. Tender vlekken of pijnlijke punten geven aan dat er een soort spanning wordt toegepast op de longen.

•  Zet uw rechterhand over en krul je vingers losjes in je handpalm. Langs de rug van de hand van de knokkels tot ongeveer een centimeter terug naar de pols is de long gebied. Dit gebied strekt zich uit vanaf een zijde van de kant naar de andere kant. Wrijf van het gewricht naar de pols.

•  Onderzoek de zool van de rechtervoet. Het gebied dat wordt gedefinieerd door de basis van de tenen van links naar rechts en naar beneden naar de rand van de bal van de voet is het gebied voor de longen. Wrijf vanaf de rand van de bal van je voet naar de basis van de tenen voor opluchting.

•  Inspecteer de top van de rechtervoet maar ook de longen gebied gedefinieerd door de basis van de tenen tot ongeveer een centimeter over de bovenkant van de voet vindt. Het wrijven techniek bovenop de voet te drukken vanaf de basis van de teen naar de enkel.