Hoe te lokaliseren de Reflexologie Heart Zone

Hoe te lokaliseren de Reflexologie Heart Zone

Voor patiënten die wensen om de hartfunctie te stimuleren en een betere arbeidsomstandigheden hart te creëren zonder medicijnen, reflexologie is de holistische manier om te gaan. Reflexologie gaat terug tot het oude Egypte, waar het was gebruikelijk om medische aandoeningen te behandelen. In reflexologie druk wordt toegepast op verschillende delen van handen en voeten noemde zones om verschillende organen te stimuleren.

Instructies

•  Instrueer de patiënt om te ontspannen en te krijgen in een comfortabele positie. Je nodig hebt om toegang tot hun linkerhand en linkervoet hebben bij de behandeling van het hart zone met reflexologie.

•  Verplaatsen naar de voet van de patiënt.

•  Houd de linker voet in je handen met je duimen op de zool van de voet. Plaats uw duim in lijn met de eerste teen net boven de boog van de voet. Wrijf over de voet net voordat de derde teen en terug. Werken enige spanning of stress in het gebied. Dit gebied is het hart zone van de voet.

•  Neem de linkerhand van de patiënt in uw hand. Gebruik uw duimen om druk uit te oefenen. Vanaf de binnenrand van de pink, werken in het pad van de hand naar de rand. Het pad van de hand is het deel van de hand onder de vingertoppen. Wrijf over de kant totdat de patiënt heeft geen pijn meer spanning of ongemak. Dit is een andere reflexologie hart zone.

Hints

  • Als een patiënt een extreme hoeveelheid stress, gebruik van lavendel of kamille lotions of oliën tijdens de reflexologie behandeling om te helpen met stress als je druk uitoefenen.