Hoe te lokaliseren de Reflexologie galblaas Zone

Hoe te lokaliseren de Reflexologie galblaas Zone

Het stimuleren van uw galblaas met behulp van reflexologie helpt vrijkomen van giftige stoffen die de galblaas heeft opgeslagen. Dit zorgt ervoor dat de gifstoffen worden vrijgegeven door je darmen en maakt je gezonder te voelen. Reflexologie wordt gebruikt om vele symptomen en aandoeningen. Reflexologie releases spanning op bepaalde delen van je lichaam en stimuleert hen om efficiënter te werken.

Instructies

•  Wrijf de handen en voeten van de patiënt met een vochtinbrengende lotion voor het begin. De aard van de lotion is niet van belang, maar lotions die lavendel en kamille bevatten de patiënt helpen te ontspannen meer.

•  Plaats een van de voeten van de patiënt in je handen met je duimen op de zool van hun voeten.

•  Start onder de op een na kleinste teen en wrijf je duim naar beneden naar het midden van de boog van de voet. Dit is een reflexologie galblaas zone. Wrijf en druk continu toepassen totdat de patiënt ontspant en de pijn afneemt. Herhaal dit proces op de andere voet.

•  Houd de hand van de patiënt. Wrijf het midden van de handpalm onder de ruimte tussen de laatste twee vingers. Dit is een andere reflexologie galblaas zone. Wrijf totdat alle ongemak heeft de patiënt achtergelaten. Herhaal dit proces anderzijds.

Hints

  • Het is veel beter voor de algehele gezondheid te reflexologie doen voor vijf minuten per dag dan om het gedurende een uur te doen elke keer in een tijdje. Doet het op een regelmatige basis houdt alle organen gestimuleerd voor een goede werking.
  • Als u aanhoudende galblaas pijn ervaren, bezoek dan uw arts, omdat het een teken van galstenen kunnen zijn.