Hoe te lokaliseren de Reflexologie Brain Zone

Hoe te lokaliseren de Reflexologie Brain Zone

Het gebruik van alternatieve geneeskunde technieken en behandelingen vereist vaak een aantal specifieke kennis. Acupunctuur, acupressuur en reflexologie alle werkzaamheden op basis van hoe de meridianen die door het lichaam te verbinden verschillende organen en systemen samen. Precies te weten waar deze meridianen te behandelen voor bepaalde kwalen en problemen is de sleutel tot het gebruik van deze technieken om te helpen genezen van de problemen. Het brein heeft een toegangspunt in de hand.

Instructies

•  Breng stevig en druk om elke zone van de hersenen. Gebruik voldoende druk die de persoon voelt reactie in het reflexpunt zonder toepassing zoveel dat er pijn ervaren.

•  Neem de hand en oefen druk uit op het einde van de duim op de palm kant in de buurt van de nagel van de duim. De druk gedurende ongeveer 45 seconden tot een minuut. Laat het zo de eerste en tweede vinger van de hand in dezelfde regio. Herhaal deze behandeling met de andere hand en behandel de duim, eerste en tweede vinger op dezelfde manier.

•  Onderzoek de enige kant van de voeten. Elke voet heeft dezelfde reflex zones voor de hersenen en elke te werken op dezelfde manier. De zone voor de hersenen is gelegen op de zool van de voet op het puntje van de grote teen, de tweede teen en de derde teen. Toepassen stevig en druk om het einde van elk van deze tenen ongeveer een minuut voor elke teen.

Hints

  • Bij het uitoefenen van druk op het uiteinde van de vingers en tenen, voorzichtig nagel niet te gebruiken omdat dit pijn meestal. Gebruik de zijkant van uw vinger om de druk toe te passen.