Hoe te lokaliseren de Reflexologie Blaas Zone

Hoe te lokaliseren de Reflexologie Blaas Zone

Reflexologie is de handeling van het toepassen van druk en het masseren van bepaalde delen van de handen en de voeten die verschillende delen van het lichaam van een persoon beïnvloeden. Met behulp van reflexologie op specifieke gebieden van uw lichaam masseren verlicht stress op bepaalde organen en spieren. Het lokaliseren van de blaas zone in reflexologie is vrij eenvoudig. Gebruik reflexologie om uw blaas te stimuleren om het efficiënter te werken.

Instructies

•  Vraag de patiënt om zich meer comfortabel bij zitten of liggen te maken. U wilt dat de patiënt tijdens het proces te worden versoepeld. Dit verhoogt het effect van de reflexologie.

•  Houd een van de handen van de patiënt in de hand. Wrijf de palm van haar hand met uw andere duim.

•  Wrijf je duim naar beneden de patiënten duim lijn langs de rand van haar hand tot net boven de pols. Dit is een reflexologie blaas zone. Masseer het gebied tot de patiënt voelt zich opgelucht of totdat alle tederheid en pijn is verdwenen. Doe hetzelfde anderzijds de patiënt.

•  Neem de voet van de patiënt in uw handen. Plaats uw duimen op de zool van haar voet. Oefen druk uit langs de binnenkant nok van de voet. Masseren en druk uit te oefenen om het gebied op de nok net onder de boog van de voet net boven haar hiel. Dit is een andere reflexologie blaas zone. Doe hetzelfde bij de andere voet en masseer het gebied tot de pijn en gevoeligheid afneemt.

Hints

  • Lotion om de huid op de handen en voeten verzachten terwijl je masseert. Dompel de voeten van de patiënt in warm water met een theelepel Epsom zout aan hun spieren en de huid ontspannen.