Hoe te lokaliseren de Reflexologie Appendix Zone

Hoe te lokaliseren de Reflexologie Appendix Zone

Reflexologie is de praktijk van het manipuleren van een deel van het lichaam om een ​​gunstig effect elders in het lichaam produceren. De voeten zijn veruit de meest gebruikte oppervlakte, maar de handen en oren soms doelgericht. Grafieken zijn die aantonen hoe specifieke delen van de voet corresponderen met andere delen van het lichaam. Hier ziet u hoe de reflexologie appendix zone te lokaliseren.

Instructies

•  Bepaal welke reflexologie grafiek die u wilt gebruiken. Er zijn verschillende die beschikbaar zijn en er een aanzienlijke variatie in de plaats van de lichaamsdelen, zoals de appendix. In alle grafieken, maar de appendix zone is vrij klein en aan de onderkant van de voet.

•  Gebruik een reflexologie grafiek geschreven door Dr Steve Saran in 1979 Deze grafiek toont de appendix zone op de linker voet. Het is direct onder de kleine teen, halverwege tussen de bal van de voet en de hiel waar de boog het hoogst.

•  Zoek de appendix zone met een reflexologie grafiek vaak gebruikt in Australië. Deze grafiek toont de appendix zone gelegen op de linker voet. Het is onder de kleine teen en net boven de hiel.

•  Kijk naar een reflexologie grafiek gemaakt door Mildred Carter in 1998 Deze tabel is niet specifiek zien de appendix maar heeft wel een kaart van de dikke darm op de rechter voet. Wordt het met de appendix is ​​tussen de derde en vierde teen net boven de hiel.

•  Manipuleer de appendix zone. Dit gebied is belangrijk reflexologie omdat men gelooft dat de appendix spijsvertering, smeert de colon en controleert lymfatische functies.