Hoe te Lipids Natuurlijk Controle

Hoe te Lipids Natuurlijk Controle

De term "lipide" betekent letterlijk vet. Bloedlipiden zijn gekoppeld aan hart-en vaatziekten, de nummer een doodsoorzaak voor de Amerikanen. Cholesterol en triglyceriden zijn twee vetstoffen die bewegen door de bloedstroom in-eiwit omhulde pakketten genaamd lipoproteïnen. Het lichaam produceert goede cholesterol; echter, een dieet rijk aan verzadigde vetten is grotendeels te wijten aan slechte cholesterol, wat het hart kan beschadigen. Het lichaam produceert triglyceriden wanneer we consumeren van grote hoeveelheden koolhydraten, eiwitten of alcohol. Ideaal bloed lipide niveaus bevatten cholesterol op of onder 200 mg / dL. en triglyceriden minder dan 150 mg / dL. Hoewel medicatie kan worden aanbevolen, kunnen lipiden natuurlijk worden gecontroleerd, door middel van dieet en lichaamsbeweging.

Instructies

Meal Planning, Activiteit en Supplementen

•  Ga via de keuken en voedingsmiddelen met transvetten en verzadigde vetten te elimineren. Commercieel gebakken producten zoals snacks gebak, junkfood en gefrituurd voedsel bevatten allemaal transvetten en verzadigde vetten die bijdragen aan een hogere lipide niveaus.

•  Met behulp van een weekplanner, maak een maaltijd plan voor de week die haver, maïs, boekweit, sojabonen, pinda's, ui, gember, knoflook, aubergine, zoete aardappel, wortelen, selderij, prei en champignons als deze voedingsmiddelen kan bloedlipiden te verlagen bevat , bloeddruk en cholesterol. Voeg koud water vis of visolie-supplementen aan uw dieet om triglyceriden te verminderen.

•  Maak een boodschappenlijstje en van plan om te verblijven met die lijst als je naar de winkel. Uw winkelwagen moet bevatten vetarme, vezelrijke voedingsmiddelen en snacks die verstoken zijn van verzadigd vet zijn. Beperk koolhydraten en houdt cholesterol minder dan 200 mg. dag.

•  Trek uw wandelschoenen aan en neem een stevige wandeling voor 20 minuten of meer per dag. Een sedentaire levensstijl leidt tot gewichtstoename, die bloedlipiden verhoogt. Brisk dagelijkse wandelingen verhoogt je hartslag en helpen een gezond gewicht te behouden.

•  Voeg £ 5 met de hand gewichten om de wandeling naar de verbrande calorieën tijdens uw wandelingen te verhogen. Beweeg je armen op het ritme van uw stappen om uw hartslag te verhogen en om het meeste uit uw wandelingen.

•  Word lid van een sportschool of inschrijven in een oefening klasse als je 10 tot 15 pond. overgewicht. Afvallen kan verlagen bloedlipiden niveaus.