Hoe te Lifestyle kenmerken die geassocieerd worden met een gezonde, een lange levensduur volwassen Identificeer

Hoe te Lifestyle kenmerken die geassocieerd worden met een gezonde, een lange levensduur volwassen Identificeer

Op een bepaald punt in je leven, heb je waarschijnlijk iemand die ziet er gezien "groot voor hun leeftijd." Hoewel de persoon ouder is, ze hebben een jeugdige, energieke uitstraling over hen konden ze waarschijnlijk maken miljoenen uit als ze gebotteld.

In tegenstelling tot de populaire fantasie, hebben deze mensen niet gestuit op een soort van moderne fontein van de jeugd, maar hebben gewoon nam een ​​lange tijd een gezonde levensstijl die hen heeft geholpen in hun uiterlijk.

Instructies

Lifestyle kenmerken die geassocieerd worden met een gezonde een lange levensduur volwassen

•  Kijk naar een 65-jarige. Als ze hebben nauwelijks een rimpel op hun lichaam, is de kans groot dat ze nog nooit hebt gerookt per dag in hun leven. Sigarettenrook releases een chemische stof genaamd acetaldehyde, die de huid weefsels obligaties, samen en zorgt ervoor dat het kijken verweerd. Roken beperkt ook de bloedvaten berooft je huid van zuurstof en essentiële voedingsstoffen.

•  Let op de lichamelijke activiteit van oudere mensen. Die grijze man die net zoefde door op zijn fiets is het afweren van ongunstige omstandigheden de gezondheid, en ervoor te zorgen dat hij nog steeds in staat zal zijn om later op die fiets jaar. Volgens Dr. Miriam Nelson, onderzoeker aan de Jean Mayer USDA Human Nutrition Research Center on Aging aan de Tufts University in Boston, "Veel van wat we associëren met het ouder worden is eigenlijk het hoogtepunt van een levensduur van inactiviteit en slechte voeding." Met andere woorden, use it or lose it.

•  Leer de eetgewoonten van gezonde ouderen. Wat je eet speelt een belangrijke rol in hoe je eruit ziet aan de buitenkant en hoe goed je je van binnen te houden. Antioxidanten, gevonden in voedsel zoals bosbessen, pruimen, appels en bruine bonen, werken om te helpen dwarsbomen en het herstel van oxidatieve stress, een proces dat schade toebrengt aan de cellen van uw lichaam en is gekoppeld aan de ontwikkeling van kanker, hart-en vaatziekten en de ziekte van Alzheimer.

•  Besteed aandacht aan je geestelijke gezondheid, dat is net zo belangrijk als de lichamelijke gezondheid als het gaat om een echt, algehele gezonde levensstijl. Een studie van Psychiatrisch Centrum GGZ Delfland in Nederland gevonden mensen die zichzelf lagere sterftecijfers omschreven als zeer optimistisch had tien jaar later aan hart- en vaatziekten, vergeleken met degenen die meer cynische, negatieve houding had.

•  Lach meer. Een gevoel voor humor zou kunnen verbeteren of zelfs je leven redden. Een studie onder leiding van Dr Michael Miller van de Universiteit van Maryland School of Medicine gevonden lachen is gekoppeld aan gezonde functie van de bloedvaten en kan zelfs helpen lagere bloedsuikerspiegel. Ook bleek zelfs voorkomen hartziekten. Deelnemers aan de studie die werden gediagnosticeerd met hart-en vaatziekten vaak gereageerd met minder humor om alledaagse situaties en had een algehele vijandige houding.