Hoe te leven met osteoporose

Hoe te leven met osteoporose

Als u zijn gediagnosticeerd met osteoporose, moet u weten over het volledige scala van drugs, lichaamsbeweging, vitamine-en lifestyle therapieën die u kunnen helpen te leven met de ziekte. Terwijl u specifieke behandeling strategieën moeten bespreken met uw arts, hier is een overzicht van wat u kunt doen om te leven met osteoporose.

Instructies

•  Beweeg regelmatig en vullen aërobe oefening met licht-gewicht dragen workouts. Studies hebben bewezen dat licht opheffen van gewichten verbetert de sterkte en de dichtheid van je botten.

•  Voeg meer soja aan uw dieet. Sojaproducten bevatten plantaardige oestrogenen, die getoond helpen behouden van een goede gezondheid van de botten en botten sterk.

•  Knip je koffie drinken. Cafeïne een negatieve invloed botsterkte. Artsen suggereren osteoporosepatiënten geniet niet meer dan een of twee koppen koffie per dag.

•  Gebruik Vitamine D en calcium supplementen. Het helpt om in te nemen tussen de 1.200 en 1.500 mg calcium per dag, maar houd in gedachten dat je lichaam meer dan 500 mg calcium niet kan opnemen in een enkele inname te houden. Vitamine D is klinisch bewezen dat het bot verwondingen bij ouderen te verminderen.

•  Praat met uw arts of fysiotherapeut over een opkomende behandeling heet een spinale gewogen kypho-orthese. In wezen een gewogen harnas, vroege klinische studies hebben aangetoond dat een dagelijkse 30 minuten training met een gewogen kypho-orthese verbetert de houding en vermindert de rugpijn veroorzaakt door osteoporose.

•  Stick om uw voorgeschreven behandelschema van farmaceutische geneesmiddelen zoals voorgeschreven door uw arts, zelfs als u problemen ondervindt weinig of geen pijn of ongemak. Beperk het gebruik van pijnstillers, het verzorgen van de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden, zoals aangegeven op de verpakking om de mogelijkheid van de vorming van een afhankelijkheid te voorkomen.

•  Ga rechtop zitten. Dit zal helpen bij het verbeteren van je houding en het versterken van je rug, als je wervels zijn bijzonder gevoelig voor het bot degeneratie veroorzaakt door osteoporose.

•  Draag schoenen met rubberen zolen en een goede loopvlakken om vallen te voorkomen. Zorg ervoor dat de kleedjes, elektrische snoeren en alle andere gevaren worden gewist uit uw vloeren te allen tijde. Vertragen een beetje en gebruik leuningen bij het oprijden of dalen trappen.

•  Maak kennis met de Nationale Osteoporose Stichting. Zie de bronnen hieronder voor een link. Ze onderhouden een uitgebreid aanbod van diensten die mensen helpen in het hele land te leven met de aandoening.

Hints

  • Artsen zeggen dat je osteoporose kunnen voorkomen door regelmatig te oefenen, het handhaven van een gezonde levensstijl en gewetensvol over de gezondheid van de botten. Calciumsupplementen te nemen, te beperken uw inname van cafeïne en alcohol, lichaamsbeweging gedurende 30 minuten ten minste drie keer per week en het stoppen met roken.
  • Meld chronische pijn aan uw arts. Het kan uw conditie bemoeilijken indien onbehandeld.