Hoe te leven met een Vrouw met chronische depressie

Leven met een vrouw met een chronische depressie kan mentaal en emotioneel uitdagend zijn. Persoonlijk welzijn, evenals het huwelijk kan lijden. Depressie is een diagnosticeerbare psychische aandoening en is opgenomen in de DSM-IV (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders). Het wordt gekenmerkt door verschillende symptomen, waaronder veranderingen in het eten, veranderingen in het slaappatroon, depressieve stemming, suïcidale gedachten, teruggetrokken gedrag, en teruggetrokken gedrag. Hoewel het leven met een echtgenoot die lijden aan een depressie zal altijd moeilijk zijn, hoeft het niet te worden gemarteld.

Instructies

Hoe te leven met een Vrouw met chronische depressie

•  Erken dat de depressie is een psychische aandoening die je vrouw lijdt. Uw vrouw is niet de vijand in je relatie. De depressie is.

•  Blijf steunend van je vrouw, zelfs als ze het moeilijk om mee te leven. Probeer zo begrip en niet-oordelende mogelijk te zijn.

•  Werk aan je relatie met je vrouw door het deelnemen aan activiteiten die u twee samen te genieten, zoals een wandeling, het kijken naar een museum, je gaat eten, het spelen van een spel, of het bezoeken van een museum. Interactie met je vrouw is de beste manier om de twee van u dichter bij elkaar te brengen.

•  Stel voor dat je vrouw professionele hulp zoeken. Depressie is zelden succesvol behandeld zonder professionele hulp, meestal met inbegrip van de behandeling en anti-depressieve medicatie.

•  Zoek steun voor jezelf. Leven met een depressieve vrouw kan ongelooflijk aftappen, dus zoeken steun bij vrienden, familie, of een vertrouwenspersoon. Je kunt niet echt voorstander van je vrouw te zijn, tenzij u de zorg voor jezelf.