Hoe te leven met een bipolaire & ADD

Het hebben of leven met iemand met Bipoloar stoornis en ADD kan zeer uitdagend. Bipolaire stoornis is een psychiatrische aandoening met vaak voorkomende symptomen zoals vermoeidheid, eetlust veranderingen, depressie en onvoorspelbare stemmingswisselingen. ADD is een ontwikkelingsstoornis bij kinderen die voert naar volwassenheid en wordt gekenmerkt door extreme vergeetachtigheid, onvermogen om / pay aandacht en slechte impulscontrole richten. Beide vereisen medische aandacht en kan worden behandeld en dienovereenkomstig beheerd.

Instructies

Hoe te leven met een bipolaire & ADD

•  Professional Hulp / Therapie. Als u zijn gediagnosticeerd met ofwel Bipolaire of ADD, zoek de professionele expertise van een therapeut. Beide omstandigheden zeer uitdagend en moeilijk te hanteren. Therapie helpt praten u door uw klachten en omgaan met de problemen als gevolg van de aandoening. Als u zijn gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis of ADD, spreken met uw arts en het verkrijgen van een passende aanbeveling voor een therapeut.

•  Medicatie. Zodra u zijn gediagnosticeerd, zal uw arts meer dan waarschijnlijk geven u de mogelijkheid van voorgeschreven medicatie. Er zijn vele soorten medicijnen die u kunt kiezen, afhankelijk van de ernst van uw aandoening. Praat met uw arts in de diepte over de medicijnen en hun neveneffecten. Medicijnen kunnen helpen bij het beheren van uw symptomen en zelfs verminderen of te verlichten een deel van hen.

•  Self Help. Aandacht voor uw symptomen en het nemen van stappen om hen te controleren kan u helpen omgaan met uw conditie. Het houden van jezelf mentaal gezond betekent goede voeding en voeding. Het soort voedsel dat je eet geef uw lichaam de energie die nodig is om te functioneren. Als u niet het eten van een goede voeding, het u beïnvloedt mentaal en fysiek. Bipolaire stoornis en ADD invloed op uw energie-niveau, eetlust en slaap. Zorg ervoor dat u zelf controleren en wanneer de symptomen zich voordoen, neem de juiste stappen om ze te beheren.

•  Ondersteuning groepen. Deelnemen aan een steungroep is een geweldige manier om je te helpen met uw conditie. Praten met andere mensen die dezelfde aandoening hebben en ervaar dezelfde problemen als je kunt helpen omgaan. Steungroepen geven je begeleiding en aanmoediging. Je bent niet alleen met een bipolaire stoornis of ADD. Er zijn miljoenen mensen die zijn gediagnosticeerd en nemen maatregelen om de controle over hun leven te krijgen. Met een van deze voorwaarden niet hoeft te uw levensstijl te beperken.