Hoe te leven met de ziekte van Crohn

Hoe te leven met de ziekte van Crohn

Naarmate er meer Amerikanen zijn gediagnosticeerd met de ziekte van Crohn elke dag, is het veel gemakkelijker voor artsen te erkennen geworden. Ook beter beheersbaar wordt. Als u zijn gediagnosticeerd met de ziekte van Crohn, er zijn veel eenvoudige dingen die je kunt doen om te blijven genieten van een gezond en actief leven.

Instructies

Verander uw dieet

•  Erken uw symptomen. Ze kunnen variëren van milde tot ernstige diarree, maagkrampen en, soms, rectale bloeden. Hoewel de symptomen kunnen periodiek verdwijnen, zijn er manieren om ze te bestrijden wanneer ze terugkomen.

•  Houd een dagboek voedsel om de voedingsmiddelen die ongemak veroorzaken bijhouden. Bespreek uw bevindingen met uw arts en te voorkomen dat de voedingsmiddelen die leiden tot de ziekte van uw Crohn oplaaien.

•  Drink veel vocht, langzaam. Artsen raden dat je drinkt 0,5 liter water per dag voor elke pond je weegt. Dus, als je weegt 150 £, moet je 75 gram, of 9,25 glazen water per dag te drinken.

•  Eet kleine frequente maaltijden. Vijf kleine maaltijden om de drie of vier uur kan uw ziekte van Crohn makkelijker om mee te leven te maken. Het beheren van uw maaltijden kan eenvoudiger dan het beheren van uw symptomen.

•  Bezuinigen vetrijke voedingsmiddelen in uw dieet. Vettig gefrituurd voedsel kan diarree en gas veroorzaken. Melk en varkensvlees producten kan ook leiden tot maagklachten.

•  Sta jezelf vezelrijke producten slechts af en toe. Het bedrag van de popcorn, noten en moer-boters en kruisbloemige groenten (broccoli, bloemkool, kool en hun familieleden) moeten nauwlettend worden gecontroleerd om maagkrampen of diarree te voorkomen.

Change Your Life

•  Verminder uw stress. Hoewel spanning veroorzaakt geen ziekte van Crohn, kan het de symptomen verergeren en kunnen opflakkeringen vonk. Snijden stress uit je leven, zo veel mogelijk, zal u helpen te leven met de ziekte.

•  Zorg voor een positieve houding. Lachen is nog steeds het beste medicijn en een van de beste manieren om elke chronische ziekte te beheren, met inbegrip van Crohn, is te kijken naar de zonnige kant van het leven.

•  Bouw een ondersteunend netwerk. Omdat van Crohn is een chronische ziekte, zal je vrienden en familie moet door u op te staan ​​en u te helpen langs de weg. Wees niet bang om hulp te vragen.