Hoe te leren van strategieën voor Weight Loss

Hoe te leren van strategieën voor Weight Loss

Het verliezen van gewicht - en houden van het af - is moeilijk om te doen. Fad diëten beloven grote hoeveelheden gewichtsverlies in korte tijd, dat is goed voor een snelle oplossing. Maar wanhoop kan binnenkort terug zetten in wanneer de weegschaal weer gaan klimmen zodra je weer normaal eten. Maak u klaar voor een succesvolle gewichtsverlies regime, zijn er bepaalde dingen die je moet onthouden.

Instructies

•  Organiseer jezelf als het gaat om het voedsel dat je in je mond stopt. De Mayo Clinic beveelt eten slechts 75 calorieën per dag van zoete dingen, 04:57 porties vetten, 06:57 porties magere eiwitten en zuivelproducten, 07:56 porties van gezonde koolhydraten, onbeperkt fruit met minimaal drie en onbeperkt groenten ten minste vier.

•  Bepaal uw dagelijkse calorie-eisen en begint het tellen van de calorieën in het voedsel dat je eet. Aan het eind van elke dag, schrijf op wat je hebt gegeten en het plannen van uw voedsel voor de volgende week of zelfs maand. Houd een boodschappenlijstje handig en aan te vullen als er dingen gebeuren aan u, en wanneer je gaat winkelen, de winkel van de perimeter van de winkel. Helpguide stelt: "In het algemeen, het gezonde eten ingrediënten zijn te vinden rond de buitenste randen van de meeste supermarkten." Blijf bij je lijst en browsen vermijden. Ga niet winkelen wanneer ze honger hebben als je meer geneigd om lege calorieën te kopen zal zijn - die rijk zijn aan calorieën, maar bevatten weinig voedingsstoffen. Breng geen voedsel in het huis dat u zal verleiden.

•  Stel realistische doelen en schrijf ze op. Een tot twee pond gewichtsverlies op een wekelijkse basis is een veilig, realistisch en haalbaar doel. De Mayo Clinic adviseert het instellen van SMART doelen: degenen die specifiek, meetbaar, haalbaar, relevant en in de tijd beperkte zijn. Lopen gedurende 30 minuten per dag, vijf dagen per week voor de volgende maand en meld uw resultaten. Als je nieuw bent uit te oefenen zijn, beginnen langzaam door te lopen gedurende 10 minuten en bouw je tijd.

•  Regel uw lichaam suiker door het regelmatig eten. Pamela Peeke, MD, MPH, assistent-professor in de klinische geneeskunde aan de Universiteit van Maryland School of Medicine en auteur van de nationale bestseller Fight Fat Na veertig, beveelt het eten om de twee tot drie uur. Eet snacks die een hoogwaardig eiwit en een gezonde koolhydraten zoals magere yoghurt en fruit hebben, en stock uw kasten met gezonde snacks.

•  Deel uw gewichtsverlies reis met mensen die je zullen steunen, of ze zijn vrienden, familie, uw diëtist of Weight Watchers. Een support systeem is van vitaal belang om op lange termijn gewicht te verliezen en kan een bron van inspiratie te zijn als het gaat om uw voedsel keuzes.

•  Eet voedingsmiddelen die je leuk vindt, maar met mate. Wijs niet meer dan 200 calorieën per dag om deze voedingsmiddelen om u te helpen niet om het gevoel beroofd, wat kan leiden tot onbedwingbare trek.

•  Drink acht tot 10 glazen water per dag. Niet alleen zal het u helpen om langer voor een verzadigd gevoel, water is nodig om gifstoffen en afvalstoffen uit je lichaam te spoelen.

Hints

  • Wees positief over je gewichtsverlies reis. Als je een tegenslag - zoals iedereen doet - opnieuw beginnen de volgende dag. Laat je niet door negatieve gedachten te stoppen u van het verliezen van gewicht.