Hoe te Lenzen voor Bril Kies

Hoe te Lenzen voor Bril Kies

Het kiezen van lenzen voor brillen zal variëren voor elke persoon. De juiste lenzen zijn afhankelijk van de benodigde oogcorrectie, uw gelaatstrekken en lifestyle. Het is belangrijk om alle factoren rekening te houden, zodat uw lenzen een lange tijd zal duren en zorgen voor de benodigde visie aanpassingen. Met zo veel verschillende typen lenzen en de hoge kosten van sterkte, is het belangrijk om de beste lenzen kiezen voor uw behoeften. Met de recente ontwikkelingen in prescriptieve lenzen zijn er vele opties te onderzoeken.

Instructies

•  Bezoek een optometrist om uw visie te testen en bepalen de benodigde oogcorrectie die je ogen nodig. Voor personen die zowel in de buurt en een vooruitziende blik, zijn bifocale nodig. Een individu dat is gewoon bijziend moet lenzen te kunnen ver weg te zien. Daarnaast zullen mensen met astigmatisme bepaalde gevormde lenzen nodig. De optometrist zal de visie correctie informatie in de vorm van een lens op recept te verstrekken.

•  Lijst van de situaties waarin je de neiging om je bril te dragen. Die personen die een bril dragen de hele tijd zal willen lenzen hebben met een verscheidenheid van coatings, zoals anti-fog, krasbestendigheid, anti-reflecterend en UV behandeld lenzen. Deze coatings verbeteren van uw visie en de duurzaamheid van de lenzen.

•  Bezoek een optometrist te zien over het gewicht van verschillende lenzen. Personen die beschikken over een groot recept kunt vinden dat de normale lenzen zijn erg zwaar. Het gewicht van de lenzen kan hoofdpijn veroorzaken. Hoge index lenzen zijn gemaakt van speciale high-index materiaal dat lichter en dunner lenzen produceert.

•  Bepaal of u wilt een paar recept zonnebril en gewone bril te krijgen. Als u uw recept zonnebril dragen vaak dan meekleurende lenzen kan een optie zijn. Meekleurende lenzen zal donkerder in heldere situaties en lichter als binnenshuis worden. Daarom zult u niet nodig om een ​​tweede paar prescriptieve zonnebril kopen.

•  Vergelijk de kosten van de verschillende lenzen waarin u geïnteresseerd bent. Lenzen kan duur zijn en de meeste verzekeringen zullen de kosten van de lenzen, zo niet de frames te dekken. Als u betaalt voor de lenzen zelf dan kan het nodig zijn om te blijven binnen een budget. Bepaal welke opties nodig zijn en wat je kunt veroorloven.