Hoe te Leftovers Langere Preserve

Hoe te Leftovers Langere Preserve

Restjes zijn gebruikelijk in Amerikaanse gezinnen, vooral na grote vakantie. Om restjes veilig te eten, is de juiste opslag en handling nodig zijn om ze langer te bewaren. Probeer deze tips om uw restjes langer te bewaren.

Instructies

•  Zorg ervoor dat je genoeg ruimte in je koelkast voor al je restjes. Trek alles uit je niet nodig hebt en die niet zal bederven, indien opgeslagen op de teller op in je voorraadkast. Overweeg trekken planken uit je koelkast als je moet. Echter niet vul de koelkast te vol, want het zal voorkomen dat de koele lucht circuleert in de koelkast.

•  Sla resten in ondiepe, kleine containers. Lucht zorgt de restjes gaan veranderen, waardoor de hoeveelheid lucht rond de resten verlagen door goed te slaan. Containers met een deksel die kan worden afgedicht zijn beter dan zetten plasticfolie over een container. Vermijd het opslaan van groenten en sauzen in de blikken ze in kwamen. Bovendien houden de restjes bedekt te allen tijde.

•  Weet dat je niet moet laten eten uit te zitten langer dan twee uur. Start de klok als het item wordt gedaan koken, niet als je klaar bent het eten ervan. Het zal sneller draaien als het uitzit. Gebruik vleesproducten binnen 3 of 4 dagen en zetmeel (zoals aardappelen) binnen 5. Daarna kan je ziek van het eten.

Eenmaal •  opwarmen producten. Dit betekent dat het opwarmen van alleen het eten dat je gaat om te eten, niet de gehele overgebleven.

•  Bevriezing van de restjes. Verpak het artikel zorgvuldig in plastic of op te slaan in een Tupperware container vriesbrand voorkomen. Vergeet niet om te schrijven wat de overgebleven is en de datum op de verpakking. Gebruik bevroren restjes binnen een maand.

Hints

  • Meng verse voedingsmiddelen met opgewarmd voedsel nooit.
  • Als je twijfelt, gooi het eruit.