Hoe te Leesproblemen Hulp voor mensen met dyslexie

Hoe te Leesproblemen Hulp voor mensen met dyslexie

Dyslexie is een leerstoornis die miljoenen kinderen beïnvloedt. Zij vervalst proces van het vertalen van geschreven beelden in de taal van de hersenen. Dit maakt die een moeilijke en frustrerende taak. Er is niets 'mis' met de manier waarop deze kinderen denken, of met hun hun visie of hun intelligentie. Maar ook al is dit het geval is, veel mensen geloven dat kinderen met dyslexie zijn lui of dom, of niet willen lezen. Hoewel er eerder tekenen, zijn de meeste gevallen van dyslexie niet opgemerkt wanneer het kind eerste of tweede klas bereikt en wordt verwacht te lezen op een bepaald niveau. Hoewel niet kan worden genezen, kunnen deze kinderen worden geholpen om effectief lezen.

Instructies

•  Oefen de samenwerking tussen ouders en leerkrachten. Een uniforme aanpak die een consistente methode gebruikt in het onderwijzen van leesvaardigheid is effectiever. Ouders en leerkrachten moeten vaardigheden die elkaar elkaar aanvullen, niet vechten te bevorderen, en moeten ze elkaar feedback geven.

•  Praat met de dyslectische kind over zijn specifieke problemen. Dyslexie komt in verschillende vormen en heeft geen invloed op ieder kind op dezelfde manier. Vind de moeilijkheden van uw kind is het hebben zodat je hem kan helpen te leren de juiste strategieën voor hem.

•  Ontwikkel uzelf en uw kind over dyslexie: wat het is en wat het doet. Verzeker hem dat het niet een kind maakt "defect." Dit zal helpen uw kind om te kunnen ontspannen over de conditie en voelen zich meer comfortabel mee. Hoe meer ontspannen je kind is in de richting van het lezen, hoe makkelijker het zal zijn.

•  spelen met uw kind dat letters en woorden te gebruiken, te associëren leesvaardigheid te helpen met het spel. Scrabble (regelmatige of Junior versies) kruiswoordpuzzels en woord bingo zijn geweldige games om te proberen.

•  Lees dagelijks, zowel hardop aan uw kind en particulier in het zicht van haar. Help haar om te begrijpen dat het lezen is een waardevol en plezierig onderdeel van het dagelijks leven.

•  Employ phonics te helpen bouwen aan de associatie tussen wat een letter of letters eruit zien en hoe ze klinken. Vertrouwd te maken met de methode die de leerkrachten van uw kind gebruiken om klanken te leren.

•  Oefen het afbreken van woorden in klanken voortdurend. Als je kind vraagt ​​wat een woord is of hoe het wordt gespeld, heb hem af te breken in brief geluiden en spellen het of klinkt het uit zichzelf. Help phonics naar gewoonte voor je kind geworden.

Hints

  • Catching dyslexie op jonge leeftijd en het onderwijzen van het omgaan tactiek samen met het leesproces zal minimaliseren het effect dyslexie zal hebben op de ontwikkeling van het onderwijs van uw kind.