Hoe te LDL zonder medicatie Verlaag

Er zijn veel mensen die last hebben van een hoog cholesterol. Het wordt gekenmerkt door twee getallen. Waarvan een LDL of low density lipoprotein genoemd, en de andere is HDL of HDL. Het LDL is het slechte cholesterol en dit is het nummer dat u wilt laag te houden. Er zijn manieren om het medisch te behandelen, maar er zijn mensen die misschien niet van het idee van het nemen van drugs of lijden mogelijke bijwerkingen die met hen komen. Er zijn manieren om hoog LDL behandelen door het nemen van een alternatieve aanpak.

Instructies

•  verminderen of zelfs te elimineren uw inname van gefrituurd voedsel, rood vlees, geraffineerde voedingsmiddelen, sterk bewerkte voedingsmiddelen en voedingsmiddelen die rijk zijn aan verzadigde vetten.

•  Eet fruit, groenten, volle granen, bonen, peulvruchten en vis. Volgens Christopher Gardner, een onderzoeker aan de Stanford University's Nutrition Department, het eten van deze plantaardige voedingsmiddelen op basis van hulp op elkaar inwerken om cholesterol profielen te verbeteren.

•  Gebruik olijfolie. Volgens de Mayo Clinic, olijfolie bevat een mengsel van krachtige antioxidanten die kunnen helpen bij het verlagen van uw LDL-niveau terwijl ze geen invloed op uw HDL niveaus. Voeg het toe aan uw salades, gebruiken om te koken of maak een dressing van te maken.

•  Oefening ten minste 30 minuten 5 dagen van de week. Het kan zo simpel zijn als het lopen. Zorg ervoor om uw hart verheven en iets wat je leuk vind. Enkele andere opties zijn krachttraining, fietsen, zwemmen, trapvorming, of roeien.

•  Afvallen. Volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration, kan overgewicht veroorzaken cholesterolgehalte te verheffen.

•  Eet oplosbare vezels. Dit type vezel kan oplossen in water en kan helpen om de absorptie van cholesterol in de maag verlagen. Voorbeelden zijn appels, bananen, haverzemelen, havermout en psyllium.