Hoe te Koude Symptomen Elimineer

Hoe te Koude Symptomen Elimineer

Verkoudheid wordt gedefinieerd als een virale infectie die ontstaat in de menselijke neus. Tijdens de ontwikkeling van de gewone verkoudheid, besmet materiaal verplaatst van de neus naar de keel via de natuurlijke ademhaling. De virale infectie kan zich ook verspreiden naar de oren en de bovenste luchtwegen gebied. Modern behandeling naar symptomen van verkoudheid te elimineren begint meestal met de identificatie van de symptomen en de toepassing van zowel de arts voorgeschreven en home-based oplossingen.

Instructies

•  Gebruik een luchtbevochtiger. Het gebruik van een commercieel bevochtiger kan symptomen van een verkoudheid gerelateerde keelpijn verlichten. De keel kan droog, krassend en geïrriteerd raken als gevolg van de noodzaak om de mond ademen als gevolg van ernstige neusverstopping. Een luchtbevochtiger kan helpen door de invoering van vocht aan de keel en neus-gebied, het herbeleven van congestie en irritatie.

•  Neem de bekende medicijnen. Koude-gerelateerde symptomen worden verlicht of behandeld door het gebruik van over-the-counter of door een arts voorgeschreven medicijnen. Voor neusverstopping, neem een ​​decongestivum. Een hard candy lozenge worden gebruikt om koude-geïnduceerde keel verlichten terwijl paracetamol of aspirine kan worden gebruikt om pijn gerelateerd aan sinus hoofdpijn bij volwassenen controleren.

•  Probeer huismiddeltjes. Een zout water gorgelen gebruikelijk is in de behandeling van keel gerelateerde symptomen van verkoudheid. U kunt ook gebruik maken van verdampers gevuld met natuurlijke producten, zoals eucalyptus olie en wijn azijn te maken, om de symptomen van een verstopte neus te verlichten. U kunt de bovenste luchtwegen congestie op door de toevoeging van zowel citroen en honing aan heet water om een ​​symptoom bestrijden van siroop maken. Gemeenschappelijke huishouding ingrediënten zoals gember, salie en knoflook kunnen vloeistoffen worden toegevoegd, zoals warme melk en water aan verlichting van de symptomen te bevorderen terwijl het bestrijden van congestie en infectie.

•  Raadpleeg een arts. Het advies inwinnen en de behandeling van een ervaren medisch professional. Voor het gemak, veel gezondheidszorg organisaties momenteel-verpleegkundige gebaseerd, tolvrije medische raadpleging, samen met internet-gebaseerde middelen gezondheidsvoorlichting. Voor een-op-een zorg, bezoek uw primaire zorgverlener om klinische behandeling en follow-up.