Hoe te Korrels van het Stuifmeel Bewaar

Bee pollen wordt beschouwd als te zijn een "superfood," rijk aan voedingsstoffen en beweerde te sterk verhogen van energie en vitaliteit indien regelmatig ingenomen. Hoewel het soms verkrijgbaar in capsules of zelfs pillen, wordt bee pollen meestal gekocht en geconsumeerd in bulk als kleine korreltjes die via voedsel kan worden gestrooid of opgenomen in smoothies. De algemeen aanvaarde wijsheid is dat thermisch behandeld of bijzonder knapperige bijenpollen korrels moeten worden vermeden ten gunste van gevriesdroogde korrels, die worden verondersteld om meer van hun voedingswaarde behouden.

Instructies

•  Sla uw bee pollen op een koele, droge plaats; de koelkast is ideaal, maar als je niet in het gebruik van de pollen snel je kunt het invriezen om haar leven te verlengen.

•  Sluit uw bee stuifmeel in een plastic of glazen container. Een oranje container of ander gekleurd materiaal dat helpt voorkomen dat het licht door te dringen tot de pollen zal bijdragen aan het behoud het voor langer.

•  Aankoop stuifmeel dat bevroren is geweest, tot het punt van verpakking en, idealiter, is nog steeds op het moment van aankoop bevroren - het zal langer duren.

Hints

  • Consumeer bijenpollen zo snel mogelijk. Hoewel er geen consensus over precies hoe lang het duurt voor pollen om de voedingswaarde te verliezen, de meeste het erover eens dat dit gebeurt heel snel. Het is het beste om te kopen in kleine batches om de meest verse product te krijgen.