Hoe te Koortslip behandelen met Tea Tree Oil

Hoe te Koortslip behandelen met Tea Tree Oil

Iedereen die een koortslip heeft gehad weet wat een vloek ze zijn. Meer dan 80% van de bevolking is geïnfecteerd met HSV-1, de orale herpes simplex virus dat een koortslip veroorzaakt. Sommige mensen lijden aan meer dan een uitbraak per maand. Er zijn vele commerciële behandelingen als koortslip remedies op de markt gebracht. Toch paar van die werken. Veel slechts licht verbeteren van de conditie. Door het gebruik van een eenvoudige natuurlijke remedie, tea tree olie van de Australische Tea Tree, Melaleuca alternifolia, kunt u drastisch zowel de duur en het ongemak van een koortslip te verminderen. Tea tree olie is antiviraal en antibacterieel. Dit maakt het de ideale remedie voor deze moeilijk te behandelen probleem.

Instructies

•  Koop de tea tree olie van uw keuze. De meeste reformwinkels, drogisterijen en grote korting kettingen dragen van dit item. Tea tree olie is ook online op grote schaal beschikbaar. De meeste merken van voldoende kwaliteit zijn voor de behandeling van een koortslip. Tea tree olie komt meestal in een kleine bruine apotheker stijl fles, en het is gelegen in de gezondheid en schoonheid of apotheek deel van de winkel.

•  Breng tea tree olie om het gebied met een wattenstaafje bij de eerste tekenen van een tintelend of jeuk. De olie kan worden toegepast op volle sterkte. Echter, als je een gevoelige huid hebt moet je het verdunnen van een deel water, een deel tea tree olie. Er wordt een sterke geur van eucalyptus omdat de tea tree in dezelfde plantenfamilie.

•  Reapply tea tree olie aan de uitbraak meerdere malen per dag. Gelden voor het slapengaan totdat de korstjes verdwijnen en nieuwe huid groeit in. Hierdoor kan de duur en de ernst van een koortslip uitbraak te beperken tot slechts een tot twee dagen elk van zwelling, zweren en korstvorming. Houd rekening met de normale uitoefening van een koortslip, die kan oplopen tot twee weken om volledig te genezen.

•  Verwijder de losse, krokant materiaal dat vormt tijdens de zwerende fase van de koortslip. Doe dit door te deppen of te wrijven zachtjes met een vochtige washandje. Reapply tea tree olie na te doen, om te helpen het gebied te drogen snel.

•  Houd je lippen vochtig met lippenbalsem in de loop van de behandeling, zoals tea tree olie kan worden drogen aan de gezonde delen van de mond. Geef het gebied van de uitbraak ruim de tijd om uit te drogen zonder dat bedekt met lippenbalsem. Alles met mate. Onderhouden worden met lippenbalsem om de uitbraak zal zijn genezing niet belemmeren.

•  Gebruik tea tree olie lippenbalsem op een regelmatige basis om toekomstige uitbraken te voorkomen. Het nemen van vitamine C, lysine tabletten en het krijgen van voldoende slaap zal ook helpen met het vermijden van koortslip afleveringen.

Hints

  • Wees geduldig. Het werkt!
  • Gebruik buiten alleen tea tree olie. Het is giftig voor zowel mensen als dieren als je het binnenkrijgt.