Hoe te Koolhydraten Reken op een 1800-Calorie Dieet Plan

Hoe te Koolhydraten Reken op een 1800-Calorie Dieet Plan

Ondanks wat je zou kunnen hebben gehoord, koolhydraten zijn niet de vijand van een dieter's. Tenzij je op een koolhydraatarm dieet om gezondheidsredenen zoals geadviseerd door uw arts, hoeft u niet om ze volledig afgesneden van uw plannen van het gewichtsverlies. U kunt tellen koolhydraten onderdeel van een algehele gewichtsverlies of onderhoud strategie die omvat het nuttigen van een totaal van 1.800 calorieën per dag te maken.

Instructies

•  Lees de voedingswaarde informatie gedrukt op alles wat u van plan bent om te eten in de komende week. Kijk naar de voedingswaarde-label voor een termijn van gemerkt "Koolhydraten" en noteer het cijfer, in gram, voor een portie van dat voedsel of drinken op uw lijst. Let op de calorieën per portie en dit opnemen op uw lijst ook.

•  Zoek koolhydraten en calorie-informatie voor voedingsmiddelen zonder verpakking. U kunt de voedingswaarde gegevens online te vinden. Zorg ervoor dat u het cijfer in gram voor "Totaal Koolhydraten" op het voedsel etiket, omdat dit cijfer omvat de koolhydraten uit suikers, zetmeel en voedingsvezels in elke portie. Merk op dat de totale carb cijfer is meestal in bold om op te vallen op het etiket. Als het voedsel label biedt geen totale koolhydraatgehalte figuur berekent het totale gram koolhydraten in het gegeven voer door toevoeging van de waarden voor suiker, zetmeel en vezels.

•  Stel een carb doel voor uw dieet. Als u diabetes hebt, er rekening mee dat je doel waarschijnlijk zou moeten zijn minder dan 200 gram koolhydraten per dag, maar in overleg met uw arts of diëtist voordat u uw plan in actie.

•  Maak een menu op basis van uw lijst, dat voedingsmiddelen en dranken omvat en in totaal niet meer dan 1.800 calorieën voor drie maaltijden en maximaal twee snacks per dag. Vul uw menu met voedsel keuzes die voedzame, vezelrijke koolhydraten zoals granen, bruine rijst, peulvruchten, pasta, groenten en fruit aanbieden.