Hoe te knijpen in 30 minuten van de oefening Every Day

Hoe te knijpen in 30 minuten van de oefening Every Day

Wat is de nummer een reden dat de meeste mensen geven aan een oefenprogramma? Er is niet genoeg tijd in de dag om te werken in dat workout.For iedereen die tijd uitgedaagd - en dat is de meesten van ons - het vinden van manieren om te knijpen in 30 minuten van dagelijkse oefening is goed te doen, op voorwaarde dat de 30 minuten worden afgebroken tot 3 10- minuut segmenten. Hier is hoe om te werken in drie mini workouts gedurende de dag.

Instructies

Hoe te knijpen in 30 minuten van de oefening Every Day

•  Sta op 15 minuten eerder. Houd een paar loopschoenen, sokken en korte broek naast je bed, krijgen gekleed eerste ding en ga voor een snelle tien minuten lopen rond het blok. Als u een fiets, maak een fietstocht voor de zelfde hoeveelheid time.If het is te koud, te warm, te regenachtig of te wat dan ook naar buiten te gaan, zet op uw draagbare muziekspeler en touwtje springen, springen op een mini-trampoline of do 10 minuten van een oefening video plaats.

•  In plaats van een 10:00 of 03:00 koffie of snoep pauze, neem een oefening pauze. Race wandeling rond uw kantoor blok, ga op en neer de trap of touwtje springen in een leeg kantoor gedurende tien minuten.

•  Een beroep doen op een collega als workout maatje en bezoek de sportschool bedrijf als je er een hebt, voor een 10 minuten stevige wandeling op de loopband of de spin op de hometrainer.

•  Als je thuis komt van het werk, neem dan een 10 minuten oefening pauze in plaats van floppen op de bank. Of stoppen bij het winkelcentrum, als er 's één op weg naar huis, en neem een ​​snelle 10 minuten lopen door (vergeet niet om te lopen op en neer de roltrap). Je zult in staat zijn om de verkoop en mensen kijken bladeren tegelijk.

•  Loop de hond gedurende tien minuten na het diner. Of joggen op de trampoline voor 10 minuten terwijl je kijken naar het nieuws. Of doe tien minuten van een oefening video. Of doe tien minuten van snelle en furieuze huishouden (lege prullenbak, trek onkruid, verandering lakens, de vloer vegen, de planten water). U zult versteld staan ​​hoeveel je kunt bereiken in korte uitbarstingen van activiteit.

Hints

  • Maak een gelofte om nooit meer te omcirkelen de parkeerplaats voor de dichtstbijzijnde plek om de winkel. Parkeer een goede afstand (maar nog steeds dicht genoeg dat je voelt dat je auto veilig is) en hoef het in de winkel. Als je winkelen voor boodschappen, probeer het dragen van uw eigen aan de auto als je kunt beheren, in plaats van het duwen van een kar of met een bagger je hulp.
  • Ga naar de walk-up ATM in plaats van de drive-through. Idem voor fast food restaurants. Park, wandelen in en pick-up van uw voedsel.
  • Investeren in een fiets en rijden naar de winkel voor korte trips. Als u woont in de buurt van een supermarkt of winkelcentrum, trakteer uzelf op een beloning als je de fiets (een lot, een half uur met een magere latte en een krant) om je in de gewoonte.