Hoe te kleden voor uw maat

Hoe te kleden voor uw maat

Of je nu dunne, bochtige of ergens tussenin, het vinden van kleding die past bij uw vorm is nodig patchwork samen een flatterende garderobe. Als je weet hoe te kleden voor uw maat, je bent in staat om te accentueren uw natuurlijke figuur in plaats van het te maskeren of verbergen van het. Weten hoe te kleden voor uw maat niet veel tijd in beslag nemen, en het is niet moeilijk, zolang je denkt dat realistisch met stijl.

Instructies

•  Meet de breedte van je schouders, borsten, taille en heupen. Doe dit met behulp van een meetlint, terwijl in het naakt om een ​​goede meting te krijgen. Laat de tape Trek niet te strak, maar, omdat u wilt dat uw kleding op een natuurlijke fit. Gebruik een body-meting bron om jezelf adequaat te meten.

•  Noteer uw lichaam metingen, zodat je ze niet vergeet. Houd het briefje in je tas of portemonnee, zodat u altijd weet wat uw exacte metingen.

•  Shop volgens de metingen van het merk maattabel. Zo merken variëren in hoe hun maten worden gemeten, dus gewoon omdat een top is een medium betekent niet dat een top van een ander merk zal dezelfde pasvorm. Wanneer u winkelt volgens metingen, je bent in staat om de juiste fit te krijgen, ongeacht het merk. Het duurde niet lang, zult u merken dat uw garderobe beschikt over een verscheidenheid van cijfers en letters maten omdat u goed ging door de breedte metingen.

•  Vermijd kleding die de aandacht vestigen op uw probleemgebieden. Bijvoorbeeld, horizontale strepen te lenen aan een breder effect tijdens het dragen op het lichaam, vooral als je dik in het midden bent. Verticale strepen, anderzijds, worden vermagering.

•  Kleed je in lagen te accentueren en te trekken aandacht naar je fijnere kwaliteiten. Bijvoorbeeld, als je een beetje topzwaar, maar dunner in de heupen, laag een mini-rok over kleurrijke leggings om diepte toe te voegen aan uw onderste helft. Als je bottom-heavy en top-licht bent, laag uw top met een vest, bolero of een ander kledingstuk te accentueren.

Hints

  • Vermijd muffin top door het dragen van broeken en rokken met een tailleband die exact overeenkomt met uw meting.
  • Dwing jezelf niet in de kleren die kleiner zijn dan uw metingen. U kunt het knusse, strakke look met poly-mix jeans in uw maat en andere passende structuren en stoffen te bereiken. Het dragen van kleding die te klein zijn voor je figuur is niet vleiend voor grootte van uw lichaam en natuurlijke rondingen.