Hoe te Kinderen met Asperger Verbeteren van communicatieve vaardigheden Help

Kinderen met Asperger hebben geen significante vertraging in de taal. Kan echter impliciet betekenis moeilijk te interpreteren zijn. Ze hebben de neiging heel letterlijk te zijn. Kinderen met Asperger ook meestal moeilijk hun eigen voorkeur onderwerpen en kan erg breedsprakig te zijn als het over hen. Niet alleen hebben ze de neiging om te gaan en op te praten, maar ze kunnen ook een harde tijd om de beurt in gesprek. Typisch, kinderen met Asperger gebrek aan sociaal zijn, maar ze hebben problemen in sociale situaties en die problemen kunnen stress en / of intrekking leiden van sociale situaties. Ze moeten specifiek worden geleerd hoe om conversatie vaardigheden die hen zal helpen om sociaal te slagen gebruiken.
moeten leren die dingen

Instructies

•  Gebruik letterlijke taal en nietig impliciete betekenissen. Zinnen, zoals "kan je niet zien ..." kan erg verwarrend zijn. In plaats daarvan staat precies wat je wilt of bedoelt.

•  Expliciet leren gemeenschappelijke impliciete uitspraken en hoe ze altijd interpreteren. Bijvoorbeeld leren dat "kun je niet zien ..." betekent op je beurt, etc. wachten

•  Praktijk beurt nemen en delen vaardigheden. Bordspellen zijn een leuke manier om de beurt nemen en delen te leren. Oefen het gesprek met een bepaalde termijn voor elke luidspreker aan kinderen met Asperger gebruikt om delen van een gesprek te krijgen. Dan geleidelijk afbouwen van de timer en de praktijk te delen gesprek in meer natuurlijke omgevingen.

•  Geef informatie over voorkomende gespreksonderwerpen. Kinderen met Asperger hebben de neiging om de voorkeur hebben belangen en ze willen meestal ot praten over die belangen. Ze kan het nodig zijn een aantal fundamentele informatie over andere voorkomende onderwerpen worden onderwezen, zodat ze iets zinvols te zeggen over die dingen hebben of zo, dat ze weten hoe te reageren wanneer iemand anders praat over die dingen. Laat hen weten dat, als ze het over iemand anders belang, dan kunnen ze worden beloond met tijd om ook te praten over hun belangen.

•  Leer kinderen met Asperger hoe verbale en non-verbale signalen, zoals hints dat de andere persoon probeert om van onderwerp te veranderen, gezichtsuitdrukkingen, etc. Niet-verbale signalen, zoals een uiting van plezier of ongenoegen te interpreteren, hoe formeel een instelling is en wat ze kunnen betekenen voor hun gedrag, etc. kan heel moeilijk voor kinderen met Asperger te herkennen zijn.