Hoe te kiezen voor Weight Watchers Eten

Weight Watchers is een van de meest populaire gewichtsverlies plannen vandaag. Het populariteit is deels te wijten aan het feit dat je niet hoeft te Weight Watcher's voedsel kopen om hun dieet te volgen. Of u nu beslissen over het gebruik van de populaire Points Eten System (Flex Plan) aan levensmiddelen of de meer recente Core Plan selecteren, er is afwisseling en vrijheid in het voedsel dat je kiest.

Instructies

•  Kies het plan dat u wilt volgen. Pick-up u extra informatie en boeken bij uw plaatselijke Weight Watchers bijeenkomst of meedoen Weight Watchers online.

•  Wijs zelf de toegekende punten range op basis van uw huidige gewicht. Deze toegewezen bereik fluctueert als je verliest gewicht.

•  Zoek een Weight Watchers punten handleiding voor punten op een verscheidenheid van voedingsmiddelen en voor fast food bronnen. Er zijn veel online bronnen dragen up-to-date Weight Watchers informatie. Draag de gids met u voor een eenvoudige referentie tijdens het winkelen of uit eten gaan.

•  Journal het voedsel dat je eet en de punten besteed aan elk voedsel voor elke maaltijd, terwijl het doen van de Flex Plan. Houd de totale punten binnen uw dagelijkse Weight Watchers punten range.

•  Plan maaltijden rond Weight Watchers Core lijst Eten als je niet wilt tijdschrift uw voedsel en bijhouden van de punten. Core Foods zijn laag in calorieën en houdt je vol voor een langere periode van tijd voelen.

Hints

  • Vind een punten calculator om punten die je niet kunt vinden in de Weight Watchers Points gids berekenen. Er zijn elektronische en handmatige rekenliniaal versies beschikbaar.