Hoe te kiezen voor Personal Health Insurance

Hoe te kiezen voor Personal Health Insurance

Persoonlijke gezondheid verzekering beschermt u tegen financiële problemen als je ziek geworden. Ziektekostenverzekering zal helpen om de medische rekeningen te betalen en te onderhandelen over lagere kosten voor diensten door artsen en ziekenhuizen. Het is belangrijk om een ​​beleid dat er voldoende dekking is voor uw behoeften te kiezen en dat je elke maand kunt veroorloven. Er zijn vele mogelijke persoonlijke gezondheid opties om uit te kiezen. Om het beste beleid moet u overwegen alle opties beschikbaar om u te vinden.

Instructies

•  Kijk naar uw medische rekeningen voor het laatste jaar om te zien hoe vaak je ging naar de dokter, en gebruik dat om te schatten hoeveel je zal de arts dit jaar te bezoeken. Rekening gehouden met eventuele zwangerschappen of andere geplande procedures die uw medische kosten kan verhogen voor het jaar.

•  Neem contact op met uw afdeling human resources om uit te vinden als u een ziektekostenverzekering opties die je hebt via werk. Hoewel de initiële kosten kunnen lijken onbetaalbaar als je reeds bestaande voorwaarden (een geschiedenis van medische problemen of permanente ziekten) deze opties kunnen zijn de meest betaalbare. Daarnaast kan uw werkgever helpen dekken van een deel van de premie kosten.

•  Kijk in het telefoonboek voor een lokale gezondheid verzekeringsagent om andere opties beschikbaar zijn in uw omgeving te vinden. Vraag de verzekeringsagent om een ​​verscheidenheid van ziektekostenverzekering plannen voor u om uit te kiezen. U kunt ook online zoeken naar offertes voor individuele polissen krijgen. Healthcare.gov is een website van de overheid, dat zal breken de zorgverzekeringen en helpen u uw opties te vergelijken.

•  Vergelijk de premie en dekking hoeveelheden van dit beleid naar de opties die je hebt via uw werkgever. Kijk voor uw maximale out-of-pocket kosten en uw aftrekbaar vóór dekking begint. Als je de dokter vaak bezoeken, kunt u ook wilt controleren tot het bedrag van copayments te zien, indien aanwezig. De beste optie is degene met de laagste premie en out-of-pocket kosten met een hoge jaarlijkse maximale dekking bedrag.

•  Controleer met uw arts en de verzekeringsmaatschappij om te zien of uw huidige arts en lokale ziekenhuis wordt gedekt door de verzekering. Als het niet moet u beslissen of u wilt artsen te schakelen of als u wilt een andere verzekering optie te kiezen.

•  Breng voor het beleid met de beste opties voor uw behoeften. De toepassing zal vragen om uw geboortedatum en sofi-nummer en zal een basis medische geschiedenis, vergelijkbaar met wat uw arts heeft u vult de eerste keer dat u een bezoek nodig. Zorg ervoor dat je een goede dekking als u een eerdere gezondheidsproblemen.

Hints

  • Een hoog eigen risico verzekering is een goede optie voor een gezond individu. Het hoger eigen risico betekent een lagere maandelijkse premie, maar je moet wel alle medische kosten te betalen tot het eigen risico wordt voldaan.