Hoe te kiezen Vitamin Rich Orange Groenten

Oranje groenten zijn een belangrijk onderdeel van een gezond dieet. Oranje fruit bevatten belangrijke antioxidanten, vitamine A en vezels en ze zijn ook nuttig bij het voorkomen van kanker indien gegeten in juiste hoeveelheden. Werken oranje groenten in uw dieet is makkelijk, als ze kunnen worden genoten op veel verschillende manieren.

Instructies

•  Ken uw oranje groenten. Oranje groenten bevatten zoete aardappelen, wortelen, pompoen, pompoen, eikel Squas en Hubbard squash. Oranje vruchten bieden ook dezelfde voordelen als oranje groenten. Sommige oranje vruchten bevatten abrikozen, perziken, meloenen, papaja en nectarines.

•  Wanneer u kiest voor uw oranje groenten, vers is het beste. Controleer de opbrengsdoorgang van uw lokale supermarkt op een regelmatige basis. Wanneer groenten in het seizoen zijn ze op hun best zijn kwaliteit en prijs. Kies slechts genoeg groenten voor gebruik binnen een paar dagen.

•  Voor de beste zoete aardappelen kiezen, op zoek naar een diep oranje kleur. Dieper gekleurde groenten bevatten de meest gunstige vitamines. De zoete aardappel zou moeten worden afgerond en stevig en mag nooit koud worden bewaard.

•  Als u een goede pompoen kiest, zult u wilt op zoek naar kleine, ronde pompoenen dat zware gevoel in vergelijking met hun grootte. Kijk voor heldere huid en kies een pompoen die nog heeft zijn stam. U krijgt een pond pompoen moet voor elk kopje gekookte pompoen u wenst te maken.

•  Bij het ​​kiezen van elk type squash, kijk voor groenten die stevig zijn en hebben geen scheuren of kneuzingen. Squash moeten een steel bevestigd zo goed en moet zwaar aanvoelen voor hun grootte.

•  Wanneer u kiest voor wortelen, op zoek naar wortelen die zijn stevig, diep oranje en hebben hun huid nog. Pre-geschilde wortelen kan minder voedingsstoffen hebben.

•  Als u verse oranje groenten en fruit in het seizoen niet kunnen vinden, diepvriesgroenten zijn de volgende beste optie. Ingeblikte groenten moeten het laatste redmiddel te zijn, omdat ze de minste hoeveelheid vitaminen ingevolge verwerking zal hebben. U vindt de meest vitamines te krijgen van verse, rauwe groenten of fruit die licht worden gestoomd.