Hoe te kiezen uit een Back Brace

Hoe te kiezen uit een Back Brace

Volgens de American Chiropractic Association, 31 miljoen Amerikanen ervaren rugpijn op een bepaald moment. De pijn kan worden gerelateerd aan slechte houding, verwondingen, repetitief werk of stressvolle levensstijl. Een back brace kan uw pijn te verzachten door het herpositioneren van je houding, de ondersteuning van uw spieren, of het verstrekken van warmte en koude op pijnlijke gebieden. Het kiezen van een back brace kan een uitdaging zijn, omdat er zo veel op de markt. Bij het selecteren van de juiste brace voor u, overwegen uw behoeften en weten wat te zoeken.

Instructies

•  Denk aan je pijn. Voordat u goed kunt zoeken naar een back brace, moet je uitzoeken waar je rug doet pijn. Doet het pijn tussen je schouderbladen, in de buurt van de onderkant van je ribben, of in je onderrug? Gesproken wordt over de pijn, en je in staat om veel van de beugels direct te elimineren zal zijn.

•  Beschouw het kiezen van een back brace dat je schouders terug trekt als je zitten of staan ​​vaak met je opgetrokken schouders naar voren. Er zijn vele stijlen van houdingsondersteuning braces, maar de meeste van hen hebben bandjes die lus rond de schouders en trek ze terug om u te herinneren aan hen geen voorgevoel.

•  Kijk naar orthopedische braces als je rug pijn doet in het midden van de lagere afdeling. De meeste orthopedische braces wikkel volledig rond je romp en zet vast met klittenband. Zij bieden ondersteuning voor zwakke of overbelaste spieren en helpen om zacht weefsel letsel. Voor degenen die zware lasten moeten tillen op hun werk, kunnen zij ervoor kiezen om orthopedische-stijl bretels dragen.

•  Overweeg rigide braces als je scoliose. Deze beugels hebben een harde schaal om uw wervelkolom te dwingen tot een rechtere positie. Rigide braces zijn ook aanbevolen na chirurgie van de wervelkolom om de beweging te beperken, terwijl de achterkant heeft een kans om te genezen.

•  Kies een brace die speciaal is ontworpen voor de zwangerschap als u zwanger bent. Zwangere vrouwen weten dat het dragen van een baby zet extra druk op de rug en leidt tot nachtelijke rugpijn. Er zijn speciale zwangerschap back braces op de markt die helpen om de extra frontale gewicht te dragen terwijl het geven van de rugspieren een pauze.

•  Kies een warm / koud brace na een blessure. Warm / koud back braces kunt u een warme of koude pak glijden in de brace, zodat u kunt gaan over uw activiteiten, terwijl het krijgen van wat warmte of koude therapie. Warm / koud back braces zijn vooral nuttig na een blessure.

•  Controleer de pasvorm van uw brace zodra je bepalen welke stijl van de brace het beste past bij uw behoeften. U wilt ervoor zorgen dat de brace goed past, maar niet te strak. Wanneer u op de brace, draag het als je normaal zou dragen het met je kleding. Als het materiaal is jeukende en je denkt dat je normaal zou dragen een hemd tussen uw huid en de brace, zorg ervoor dat je het uitproberen met een onderhemd.

•  Controleer met de verkoper om te controleren of de beugel kan worden geretourneerd als het niet goed voelt na een paar dagen. Het is moeilijk te zeggen hoe goed je wilt een korset in een winkel, omdat je alleen hebt gedragen voor een paar minuten. Na een paar dagen van constant gebruik, geeft je een beter idee over hoe goed het past bij uw behoeften.