Hoe te kiezen tussen Weight Watchers Online en Vergaderingen

Weight Watchers heeft een succesvol programma van het gewichtsverlies sinds de vroege jaren 1960. Ita € ™ s is zo'n succesvol programma dat het Hasna € ™ t veel veranderd door de jaren heen. Het enige verschil is dat Weight Watchers is nu beschikbaar voor veel meer mensen. Leden hebben nu de mogelijkheid om wekelijkse vergaderingen bij te wonen of deel te nemen aan het programma online. Je kunt je afvragen welke optie voor u het beste zou zijn.

Instructies

•  Probeer beide diensten gratis. De eenvoudigste manier om online te kiezen tussen Weight Watchers en bijeenkomsten is om beide te proberen. U kunt een gratis bijeenkomst voordat u zich aanmeldt bij te wonen, en je kunt proberen een gratis proefversie van het online plan. Terwijl het proberen beide opties, neem zoveel mogelijk aantekeningen. Deze aantekeningen helpen u beide opties te vergelijken, zodat u een keuze maken die voor u werkt.

•  Maak een lijst van de voor-en nadelen. Trek uw notities, en maak een lijst van de voor-en nadelen van elke optie. Bijvoorbeeld, het bijwonen van een vergadering per week kan lastig zijn, maar die je misschien graag de toegevoegde ondersteuning. Een ander voorbeeld is dat je misschien graag de hulpmiddelen die beschikbaar zijn op de website, maar u dona € ™ t er toegang toe hebben altijd. Al deze voor- en nadelen van belang wanneer het proberen om online en vergaderingen kiezen tussen Weight Watchers.

•  Bepaal uw niveau van wilskracht. Als je gewicht kunt verliezen op uw eigen, kan de online optie uw beste weddenschap. Als u dona € ™ t hebben wilskracht, tegenover andere leden per week kan voldoende zijn om u op koers te houden zijn.

•  Vraag jezelf af of je de aanmoediging van anderen nodig. Sommige mensen afvallen makkelijker als ze kunnen praten met andere mensen. Weight Watchers bijeenkomsten kunt u communiceren met andere leden en praten over wat werkt en wat does not € ™ t. Als u een week waar je € donâ ™ t gewicht te verliezen, kunnen andere leden je aanmoedigen om door te gaan.

•  Kies de optie die het meest geschikt is voor jou. Succesvol gewichtsverlies komt neer op gemak. Als het plan is lastig, wonâ u € ™ t stok mee. Bijvoorbeeld, als de dichtstbijzijnde bijeenkomst is 20 mijl afstand, heb je waarschijnlijk will not € ™ t gaat u naar uw vergaderingen per week. Je moet een plan dat werkt voor jou te kiezen.

Hints

  • Weight Watchers Online biedt message boards.
  • Weight Watchers bijeenkomsten kan zijn duurder.