Hoe te kiezen Fish Hoog in Omega 3

De omega-3 vetzuren in vis zijn niet alleen goed voor je hart, ze spelen een cruciale rol in het functioneren van de hersenen als in onze normale groei en ontwikkeling. Sommige studies tonen aan dat het eten van 2 of meer porties van omega-3-rijke vis zal het risico op hart-en vaatziekten en vooral plotse hartdood te verkleinen. Er zijn 3 belangrijke types van omega-3-vetzuren: alfa-linoleenzuur (ALA), eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). EPA en DHA, de twee meest verteerbare, gevonden in vis. Lees verder om te leren hoe om te vissen hoog kiezen in de omega-3 vetzuren die u nodig hebt.

Instructies

•  De vis met de grootste hoeveelheid omega-3 vetzuren Pacific haring. Alle vis heeft een bepaalde hoeveelheid omega-3; maar vette vis zoals makreel, meer forel, sardines, witte tonijn en zalm zijn de beste bronnen. Japanse oesters zijn ook een goede bron.

•  Een aanvulling op de vis die u eet met andere voedingsmiddelen die omega-3 vetzuren, zoals walnoten en walnootolie, pompoenpitten, lijnzaad en olie te hebben. Donkergroene groenten zoals zeewier, broccoli, spinazie en boerenkool bieden een redelijke hoeveelheid omega-3 vetzuren als regelmatig gegeten.

•  Hoe eet je omega-3 vetzuren van belang. Wanneer goed uitgebalanceerd met omega-6 vetzuren, die in spijsoliën, eigeel, vlees en andere dierlijke voedingsmiddelen, deze vetzuren de beste gezondheidsvoordelen. Het typische Amerikaanse dieet hen niet in balans erg goed. Een gezonde voeding moet bevatten ongeveer 2 tot 4 maal meer omega-6-vetzuren dan omega-3-vetzuren; maar de gebruikelijke Amerikaanse dieet 14-25 maal meer omega-6 vetzuren. Heel anders is het typische mediterrane dieet, dat veel vlees niet is opgenomen en benadrukt vis, zeevruchten, volle granen, vers fruit en verse groenten, olijfolie, knoflook en matige hoeveelheden rode wijn.

•  Sommige mensen vullen hun voedsel consumptie van omega-3 vetzuren met visolie pillen. Doe dit alleen onder toezicht van een zorgverzekeraar om de juiste dosering vast te stellen voor jou. Visolie supplementen misschien andere potentieel schadelijke ingrediënten bevatten, ook.

Hints

  • Onlangs is er veel pers over de kwikconcentraties in vissen geweest. Hoewel zwangere vrouwen de soorten vis die ze eten, met name witte tonijn in blik, wat hoger is dan brok licht tonijn moet kijken, doe de rest van ons niet nodig om zo veel zorgen te maken. Als kwik is een punt van zorg, eet vis laag in kwik, zoals zalm, koolvis en meerval.