Hoe te Kids With Large Poops Help

Hoe te Kids With Large Poops Help

Een kind dat problemen heeft met behulp van de badkamer comfortabel zal wat hulp van volwassenen nodig. Het verzorgen van een kind vereist een oogje op haar stoelgang. Verander dieet en levensstijl van uw kind als grote stoelgang zijn een veel voorkomend probleem, vooral als het kind pijn ervaart. Grote stoelgang kan afkomstig zijn van een inactieve levensstijl, te weinig vezels of sommige medische aandoeningen. Terugkerende problemen met de stoelgang van uw kind moet altijd worden aangepakt door een arts, voor het geval het is iets meer serieus.

Instructies

•  Leg je kind uit dat er niets abnormaals kak of over het hebben van problemen in de badkamer. Zorg ervoor dat zij begrijpt de basisprincipes van de spijsvertering en de manier waarop het lichaam omgaat met afval. Communiceer het belang van bepaalde voedingsmiddelen in het creëren van comfortabele stoelgang als het kind oud genoeg is.

•  Houd een levensmiddel log van wat je kind eet. Als er is al een recente wijziging in het dieet, verwijder het nieuwe voer. Het zou kunnen worden waardoor de constipatie die leidt tot grote stoelgang.

•  Verhoog de ​​verse groenten en fruit in de maaltijd van uw kind. Moedig haar aan twee of drie extra glazen water per dag te drinken. Uitdroging kan het moeilijk maken voor je kind om te gaan naar de badkamer. Voedingsmiddelen met meer vezels, zoals volkoren granen, tarwe crackers en bonen kunnen stoelgang van uw kind comfortabeler en productiever te maken.

•  Neem uw ​​kind naar het toilet, zelfs wanneer ze niet hoeft om te gaan. Deelneming in een krukje maakt het mogelijk om water op te nemen, waardoor het groter en moeilijker te passeren. Een kind met pijnlijke ontlasting kan voorkomen dat naar de wc gaat, waardoor het probleem alleen maar erger in de tijd. Zit met haar in de badkamer en haar aan te moedigen om op zijn minst te proberen met behulp van de badkamer. Schedule keer per dag, waar ze op het toilet moet zitten.

•  Breng vaseline rond de anus van uw kind om de ontlasting te helpen bij het ​​uitschuiven. Leg uit dat het is bedoeld om haar te helpen de ontlasting eruit gemakkelijker.

•  Ga naar een dokter. Mogelijk moet u een klysma of een andere behandeling toe te passen, maar het moet niet worden gedaan zonder toezicht van een arts.