Hoe te Kids Over orgaandonatie Teach

Hoe te Kids Over orgaandonatie Teach

U kunt problemen presenteren orgaandonatie om uw kind te hebben. Veel mensen denken van orgaandonatie als een nuttig wetenschappelijk hulpmiddel, terwijl anderen denken dat orgaandonatie gaat in tegen hun religieuze overtuigingen. Hoe dan ook, het informeren van uw kind op een eerlijke en rationele manier kalmeert je kind en hem met gedetailleerde informatie.

Instructies

•  Bereid jezelf over hoe je het onderwerp wilt om uw kind te presenteren. Gerry Koocher, Ph.D., van KSPope, stelt zich te concentreren op het beantwoorden van vragen en het uitleggen van dingen gewoon, zonder de schok van onnodige informatie. Bijvoorbeeld, volgens Dr Koocher, je hoeft niet uit te leggen dat een persoon nodig orgaantransplantaties stierf omdat hij alcohol per dag dronk te veel. In plaats daarvan leg uw existentiële reden waarom de persoon is overleden, of dat de reden is religieus of seculier.

•  Print het kleurboek van Kids Kare. Het voorziet in een verhaal over Peter Pod, Farmer Ziekelijk en Dr. Gezond. Peter Pod heeft een nieuwe "bonen" van Dr. Healthy. Hoewel het kleurboek biedt nuttige informatie om fantasierijke kinderen, kan het kinderen in nood van transplantaties negatief beïnvloeden; het verhaal lijkt te suggereren dat Peter Pod's nierboon problemen komen uit een externe bron. Om deze zorg te stillen, uit te leggen aan de kinderen van de Farmer Ziekelijk is het hele lichaam, terwijl Peter Pod is de nieren zelf.

•  Leg de verschillende redenen een persoon kan willen en niet willen organen te doneren.

•  Luister naar elke mythen uw kind kan hebben gehoord over orgaandonatie. Gebruik uitleg van de verschillende mythen van de Mayo Clinic's aan degenen die kunnen interfereren met het vermogen van uw kind tot een afgewogen oordeel over orgaandonatie te vormen verdrijven.

•  Beantwoord alle vragen van het kind in een onpartijdige, eenvoudige en duidelijke manier. Orgaandonatie, hoewel het kinderen treft, is een volwassen beslissing. Om beter te weten hoe om vragen te beantwoorden, kunt u uitprinten veelgestelde vragen van websites over orgaandonatie, zoals orgaandonatie Information.

•  Afdrukken en teken donor kaarten uit OrganDonor.gov, als u of uw kind wil een orgaandonor te worden. Vergeet niet, je kind kan alleen orgaandonatie keuren met uw handtekening, dus als je het niet goedkeuren van orgaandonatie om welke reden dan ook, uit te leggen waarom uw kind en ook uitleggen dat ze de keuze over orgaandonatie kan maken als ze 18 jaar wordt.