Hoe te Kegel Oefeningen Leer

Hoe te Kegel Oefeningen Leer

Kegel oefeningen omvatten de samentrekkingen van de bekkenbodemspieren. De oefening is vernoemd naar Dr Arnold Kegel. Voortdurend oefenen Kegel oefeningen voor de versterking van de spieren onder de baarmoeder en blaas. De oefeningen zijn effectief voor zowel mannen als vrouwen om incontinentie te verlichten, en ze helpen met darmcontroleproblemen, ook. Kegel oefeningen zijn vooral belangrijk voor vrouwen die zwanger zijn of van plan bent zwanger te worden. Kegels vrouwen helpen te leren om effectief te duwen tijdens de bevalling, maar kunnen ook nuttig zijn in het behoud van sterke bekkenbodemspieren aan de groeiende baby te ondersteunen zonder dat incontinentie. Voor mannen, Kegels zijn nuttig voor incontinentie na een prostaatoperatie. Gun uzelf een paar weken om te leren om dit bekken training goed te kunnen doen.

Instructies

•  Leeg uw blaas eerste om ongelukken te voorkomen. Terwijl je in de badkamer, vinden de spieren die je zult uitoefenen door het stoppen van de stroom van urine. De spieren die de stroom van urine tegenhouden de bekkenbodemspieren.

•  Ga zitten of liggen om te beginnen met trainen. Beginnen door te doen alsof de stroom van urine stoppen, zoals je eerder deed. Dit is een samentrekking. Op dit punt, proberen geen zorgen te maken over het loslaten van deze krimp en laat het ontspannen normaal.

•  Zodra u vertrouwd bent met de samentrekking zijn, start het spieropbouwende oefening door uw krimp voor een seconde, dan twee seconden. Wanneer u klaar bent, bewegen tot drie seconden per contractie.

•  Na het sporten voor een week of twee, verhogen de controle over de spieren van aanbestedende geleidelijk. Begin een beetje spiercontractie, dan houd het een beetje meer, houd deze vervolgens volledig.

•  Tot slot, doen alsof ze de stroom van urine los, en ontspan je spieren (of verdikking van de spier). Uitpuilen je spieren na de weeën om uw Kegel oefening te voltooien.

6 Ga op ongeveer 10 contracties drie keer per dag om resultaten te bereiken.