Hoe te Juice Groenten voor Vasten

Hoe te Juice Groenten voor Vasten

Juice vasten is een van de meest voorkomende vormen van vasten voor gewichtsverlies en ontgiften. Hoewel vruchtensap neiging om meer populair in de reguliere diëten te zijn, vers bereid groentesap is even effectief als je vast en kan eigenlijk aangenamer, zoals vruchtensap heeft de neiging te zoet om te drinken in grote hoeveelheden te zijn.

Instructies

•  Koop alleen biologische groenten te gebruiken voor het maken van sap bij het ​​vasten. Groenten die zijn geteeld met behulp van pesticiden of andere chemicaliën zijn niet ideaal voor het vasten, omdat je probeert om je lichaam te ontdoen van gifstoffen.

•  Koop een sapcentrifuge, in gedachten houden dat dit apparaat is anders dan een blender, omdat het is ontworpen om de vloeistof te halen uit het voedsel, met inbegrip van al zijn gezonde vitaminen, enzymen en mineralen. Het is de moeite waard om extra geld uit te geven voor een sapcentrifuge die losse onderdelen heeft of is geschikt voor de vaatwasser, want het is waarschijnlijk veel makkelijker schoon te maken zijn.

•  Schil of boen enige groenten die onder de grond zijn gegroeid of wasachtige huid. Bieten, bijvoorbeeld, hebben zeer bitter smakende huid die altijd moet worden afgepeld voor het maken van sap. Het is vaak nuttig om groenten onder warm water lopen voordat ze te schillen, omdat de huid de neiging om af te glijden veel makkelijker op deze manier.

•  verdunnen uw groentesap met gefilterd water voordat je het drinkt. Een goede vuistregel is om gelijke hoeveelheden sap en water toe te voegen aan elke portie. Het is niet nodig om de groente sap verdunnen helemaal als je het niet erg de smaak, maar veel mensen liever het iets afgezwakt en ook vinden dat het bijdraagt ​​tot het verminderen van de kosten van de aankoop van groenten door het creëren van meer porties van sap.

•  Drink groentesap onmiddellijk na het opstellen van het. De verser het sap, het meer vitaminen en enzymen bevat. Deze voedingsstoffen kunnen afbreken, zoals het sap zit, dus het is niet een goed idee om een ​​overschot aan sap te maken op voorhand.

Hints

  • De beste groenten voor het maken van sap zijn wortelen, tomaten, bieten, komkommers en courgettes. Zetmeelrijke groenten, zoals aardappelen, niet sap goed.
  • Gebruik altijd rauwkost bij het maken van sap.
  • Houd in gedachten dat de pre-bereide groente sap dat wordt verkocht in de winkels niet kan zijn echt biologisch, zoals het meestal wordt behandeld met conserveringsmiddelen. Ook kan het heel wat extra zout hebben.
  • In het algemeen, het vasten voor meer dan een paar dagen wordt niet medisch aanbevolen.