Hoe te Jicht Cure met dieet

Jicht is een aandoening die wordt gekenmerkt door een opbouw van urinezuur, veroorzaakt door een grote hoeveelheid purinen in het lichaam. Onder normale omstandigheden wordt urinezuur uitgespoeld in de urine, maar als dit niet gebeurt, kan jicht veroorzaken. Urinezuur zwembaden tot op gezamenlijke locaties waardoor ze gezwollen en gevoelig geworden. Een manier om dit te genezen is via de voeding.

Instructies

•  terug op vlees snijden. Sommige soorten vlees zijn rijk aan purines en ze moeten worden afgeschaft. Deze omvatten varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen en lamsvlees. De organen van het vlees, zoals de lever, bijzonder hoog in purines en moet worden vermeden. Een goed alternatief voor vlees is tofu.

•  Elimineer sommige vissen uit je dieet. Enkele soorten vissen bijdragen aan hoge urinezuur in het lichaam en moet worden vermeden. Sommige van deze zijn forel, makreel, ansjovis en sardines. Zeevruchten zoals garnalen, mosselen en inktvis moet ook worden vermeden.

•  Elimineer sommige groenten. Op het gemiddelde, groenten zijn goed voor je. Maar als het gaat om jicht, zijn er verschillende groenten die hoog purine gehalte zijn en moeten worden vermeden. Sommige van deze zijn bloemkool, champignons, asperges en baby spinazie.

•  Drink veel water. Vloeistoffen zijn een belangrijk aspect van een dieet om jicht te genezen. Ze kunnen helpen om weg te spoelen urinezuur uit het lichaam. Water, soep en vruchtensappen kunnen allemaal gebruikt worden. Volgens het Institute of Medicine, moeten vrouwen drinken 2,2 liter vocht per dag en mannen moet 3 liter water per dag te drinken.

•  Eet wat fruit. De vruchten die u kunnen helpen met jicht zijn bananen, appels, citroenen, limoenen, sinaasappels en kersen. Kersen zijn bekend om urinezuur te elimineren en te helpen verminderen ontstekingen.