Hoe te Ischias behandelen met magnetische therapie

Hoe te Ischias behandelen met magnetische therapie

Ischias kan een invaliderende aandoening te zijn, zodat u met weinig gebruik, maar om te leven met de pijn. Rugoperatie kan vaak verlichten van de druk die wordt uitgeoefend door de beschadigde heupzenuw. Maar veel mensen ervoor kiezen niet naar de betrokken bij de procedure risico's te nemen. In plaats daarvan, velen wenden zich tot magnetische therapie voor ischias.

Instructies

•  Probeer magneten zodra u ontvangt een diagnose voor de pijn die loopt je been en kan wisselen tussen je rug, armen en benen. Als u de behandeling van de zenuwen met magnetische therapie en het werkt, zal het bespaart u van extra leed.

•  Plaats de magneten op je onderrug, hoewel je kan voelen de pijn door je billen of benen. De heupzenuw is de oorzaak van ischias en toont zich elders in het lichaam. De magneet werkt het best bij de oorsprong van de stoornis.

•  Gebruik een magneet die is ingebouwd in een bandje dat zich uitstrekt rond je onderrug en hecht aan de voorkant. Om effectief te zijn, moet magneten elke dag gedragen worden, de hele dag tot de pijn verdwijnt.

•  Koop een magnetisch kussen om op te liggen in bed om u een pauze van de band, die oncomfortabel kan zijn wanneer je slaapt geven. Rest is vereist voor elke vorm van genezing.

•  Inclusief een regime van regelmatige massage therapie in combinatie met de magneten. Massage kan het weefsel rond de heupzenuw los te maken en te verlichten de spanning.

•  Breng tijd door elke dag met een ijszak op je rug. Ijstherapie kan de zwelling veroorzaakt door ontstoken heupzenuw verminderen. Haal de magneet bij gebruik van de ijs en zet het terug op onmiddellijk na een 10 minuten durende sessie van koude kompressen.