Hoe te installeren Medische Kousen

Hoe te installeren Medische Kousen

Medische kousen - of steunkousen - zijn knie of dij-hoge slang die worden gedragen op de benen om de zwelling te verminderen. Ze verbeteren ook de doorbloeding door knijpen in de benen te helpen terug te keren bloed terug naar het hart. Steunkousen worden gedragen kort na de operatie om het risico van bloedstolsels in de benen verminderen. Deze kunnen ontstaan ​​wanneer een persoon besteedt veel tijd in bed, en als ze losraken, kunnen ze reizen naar de longen en de dood veroorzaken. Steunkousen worden soms gebruikt op lange termijn met chronische ziekten zoals perifere vasculaire aandoeningen. Graded druk kousen zijn ook verkrijgbaar in een nonprescription kracht om spataderen te behandelen, maar ze niet over voldoende kracht om bloedstolsels te voorkomen. Ze kunnen worden gekocht zonder voorschrift bij de apotheek en medische aanbod winkels voor ongeveer $ 30 tot $ 50 per paar.

Instructies

•  Kies kousen die aan uw specifieke behoeften. Kniehoge kousen zijn voldoende voor zwelling in de enkels, terwijl dij-hoge kousen bieden compressie op de knie en boven. Ze zijn verkrijgbaar in kleine, middelgrote en grote maten en een verscheidenheid van kleuren en kan elke dag gedragen worden.

•  Zet je kousen eerste ding in de ochtend voordat je uit bed te komen. Zwelling vermindert terwijl je benen worden verhoogd tijdens de nacht. Pak de bovenste opening van een van de kousen. Kneed de kous op en elke kant verzamelen in je handen. Strek de opening breed en plaats uw tenen in de kous.

•  Trek de kous als u op uw been in. Deze kousen zijn strakste rond de enkel en de compressie vermindert omhoog gaan het been. Het is misschien niet mogelijk op deze kousen te zetten zonder hulp. Verschillende adaptieve kous applicators zijn ook beschikbaar voor mensen met verminderde handkracht te helpen. Daarnaast kunt u rubberen handschoenen te dragen om je grip te verbeteren en glad uit elke oneffenheden.

•  Trek de kous op je knie of boven het tot zijn volle lengte. Strijk alle rimpels. Als de bezettingsgraad mag verzamelen bovenaan kan fungeren als een tourniquet en verminderen bloedstroom. Draag de kousen, totdat je naar bed 's nachts. Hand wassen en te drogen om de elasticiteit te behouden. Vervang uw kousen elke 6 tot 12 maanden.

Hints

  • Breng een kleine hoeveelheid van babypoeder om uw huid te helpen de kousen glijden over gemakkelijker.
  • Solliciteer kousen tot droge huid. Vermijd douchen of die lotion in de ochtend voor het aantrekken van de kousen.