Hoe te Inner Ear voorkoming van wanordelijkheden Van Chronisch Vermoeidheid Syndroom

Chronisch Vermoeidheid Syndroom veroorzaakt invaliderende vermoeidheid durende 6 maanden of langer. Iedereen kan lijden aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, maar de meeste mensen gediagnosticeerd zijn vrouwen in de leeftijd 25 tot 45 jaar. Chronische vermoeidheid syndroom veroorzaakt veel lichamelijke klachten waaronder binnenoor aandoeningen. Hier is hoe te binnenoor aandoeningen die optreden van chronische vermoeidheid syndroom te voorkomen.

Instructies

•  Raadpleeg uw arts onmiddellijk als u vermoedt dat u chronisch vermoeidheidssyndroom of een binnenoor stoornis. De arts zal een behandelplan geïndividualiseerd aan ieders specifieke symptomen en de algehele gezondheid te ontwikkelen. Vroege diagnose en behandeling zijn de sleutel tot herstel.

•  Rest zoveel mogelijk. Overbelasting zullen de effecten van chronische vermoeidheid syndroom verergeren en compromissen je immuunsysteem.

•  Eet een evenwichtige voeding. Dit helpt uw ​​lichaam om infecties te bestrijden en bouwt een gezond immuunsysteem. Ook drink 8 tot 12 glazen water per dag om vermoeidheid te bestrijden.

•  Beweeg regelmatig, maar overdrijf het niet. Stretching oefeningen zoals yoga, tai chi en pilates, maar ook lichte aërobe oefening, zijn gunstig.

•  Behandel airborne allergieën. Neus-en hoofd congestie geassocieerd met allergieën kunnen binnenoor problemen veroorzaakt en dat het chronisch vermoeidheidssyndroom.

•  Overweeg alternatieve geneeskunde aan het chronisch vermoeidheidssyndroom behandelen en te voorkomen binnenoor aandoeningen. Acupunctuur, cupping en kruidenmiddelen kan helpen.

Hints

  • Er is geen behandeling voor chronisch vermoeidheidssyndroom, aangezien de exacte oorzaak is onbekend. U kunt echter wel de symptomen behandelen om hulp te bieden.
  • Symptomen van chronisch vermoeidheidssyndroom bootsen de symptomen van veel andere aandoeningen zoals virale infecties, nierziekte en depressie, waardoor het moeilijk te diagnosticeren.