Hoe te Inner Ear Crystals Voorkom

Hoe te Inner Ear Crystals Voorkom

Binnenoor kristallen, technisch bekend als otoconia, zijn kleine calciumcarbonaat kristallen binnen de otoliet organen van het oor. Het binnenoor kristallen en otoliet organen helpen gevoel beweging en zwaartekracht ten opzichte van de positie van je hoofd. Ear kristallen soms losraken van de otoliet organen en voer een gehoorgang, waar ze duizeligheid en een aandoening genaamd goedaardige paroxysmale positionele vertigo veroorzaken. BPPV is geen ernstige aandoening; kan met succes worden behandeld, en de symptomen kan worden geminimaliseerd of voorkomen met behandeling.

Instructies

Hoe te Inner Ear Crystals Voorkom

•  beschermende hoofdbedekking dragen tijdens activiteiten waarbij hoofdletsel is mogelijk, zoals fietsen, skiën, raften, rijden op een motorfiets en vele anderen. BPPV kan worden veroorzaakt door hoofdletsel en, terwijl er geen specifieke maatregelen binnenoor kristallen voorkomen losraken beschermen hoofd is een gezond verstand voorzorgsmaatregel.

•  Vermijd activiteiten die harde, abrupte bewegingen van het hoofd te maken, omdat ze kunnen leiden tot BPPV. Dit is vooral belangrijk als je ouder wordt. Het natuurlijke verouderingsproces zelf kan bijdragen aan de ontwikkeling van BPPV, die alleen kunnen worden verergerd door plotselinge beweging.

•  Uit de buurt van passief roken en mensen die ziek zijn te voorkomen. Neem decongestiva of allergie medicijnen wanneer je overbelaste voelen. BPPV kan worden veroorzaakt door virale infecties van het binnenoor, zodat deze preventieve zorg is nog een maatregel die u kunt nemen om binnenoor kristallen dwarsbomen van loskomen.

•  Bespreek medicatie en behandeling opties met uw arts als u duizeligheid waarvan u denkt dat te wijten zijn aan BPPV. Een arts zal u te diagnosticeren gebaseerd op testen die bepalen of duizeligheid wordt veroorzaakt door specifieke oog en hoofd beweging, evenals de aanwezigheid van onbedoelde beweging van de ogen. Voor nadere diagnostiek, kan een arts een MRI, ENG of VNG bestellen. Afhankelijk van de ernst van uw binnenoor kristallen, kan uw arts u een scala aan behandelingen, variërend van medicijnen voorschrijven, om de therapie, chirurgie, voor de zeldzame extreme geval.

•  Ga liggen op je zij tot de symptomen verdwijnen als je duizelig wordt, en vermijd elke situatie dat brengt op een duizelig gevoel totdat je een arts kan zien. Omdat de exacte oorzaak van BPPV is vaak onbekend, ita € ™ s belangrijk om een ​​oor, neus en keel specialist te bezoeken als het ervaren van symptomen van BPPV. Volgens de Mayo Clinic, ita € ™ s heel gemakkelijk om je evenwicht te verliezen met binnenoor kristallen, wat kan leiden tot ernstige schade. Zorg ervoor om heel langzaam te lopen wanneer dat nodig is om te bewegen en, indien nodig, gebruik maken van een wandelstok.

Hints

  • Samen met binnenoor kristallen, ziekte Meniereâ € ™ s, binnenoor voorwaarden, vestibulaire migraine en vele andere aandoeningen kunnen duizeligheid veroorzaken. Een specialist in staat zal zijn om uw conditie te bepalen.
  • Beperk uw inname van zout, cafeïne en alcohol om te zien of dit helpt uw ​​duizeligheid te laten verdwijnen. Mensen met de ziekte Meniereâ € ™ s staan ​​bekend gevoelig voor veranderingen in het dieet te zijn, dus verbetering als gevolg van deze veranderingen kunnen een aanwijzing voor de oorzaak van uw aandoening.
  • Terwijl binnenoor kristallen geen ernstige aandoening, kan uw duizeligheid veroorzaakt door een groter probleem. Zie een gekwalificeerde arts onmiddellijk als uw duizeligheid aanhoudt of gepaard gaat met andere symptomen.