Hoe te Infectie van een Zonnebrand voorkomen

Terwijl zonnebrand zijn zeer pijnlijk, milde zonnebrand meestal niet risico op infectie. Maar als je een zonnebrand die blaren, kunt u een infectie krijgt van je zonnebrand. Tekenen van infectie zijn onder meer pijn of zwelling, rode lijnen die loopt van de zonnebrand, drainage van pus uit blaren en koorts. Echter, kunt u helpen infectie bij zonnebrand te voorkomen met een aantal algemene tips. Lees verder om meer te leren.

Instructies

•  Bandage de zon verbrande gebied lichtjes met gaas om bacteriën buiten te houden. Wijzig de bandage dagelijks, of als het vuil of nat wordt. Echter, hebben geen betrekking op de zon verbrande gebied met een zware bandage als deze houdt de warmte van de zonnebrand dicht op de huid en kan de genezing te voorkomen.

•  Vermijd het dragen van kleding of schoenen die wrijven tegen blaren, omdat dit kan leiden tot het pop of geïrriteerd raken.

•  Gebruik geen blaren pop (tenzij dit door uw arts) als dit maakt bacteriën te krijgen in de huid. Laat ze alleen tot ze opdrogen en afschilferen. Als u wilt, kunt u voorzichtig de schilfers te verwijderen en breng een hydrocortison crème om te helpen de genezing te bevorderen.

•  Breng een actueel antibioticum zoals polymyxine B of bacitracin, als je niet allergisch voor is, als je blaren pop of dit door uw arts.

•  Drink veel water om uitdroging te voorkomen en houdt helende vermogens van het lichaam.

Hints

  • Neem contact op met uw arts als u denkt dat uw zonnebrand is besmet.