Hoe te Infant Formula voorkomen allergieën

Hoe te Infant Formula voorkomen allergieën

Terwijl de meeste kinderen kunnen verteren en tolereren zuigelingenvoeding, sommige baby ontwikkelen een allergie voor één of meer van de componenten. De meeste zuigelingenvoeding zijn gemaakt van koemelk of soja, zodat het ontwikkelen van een allergie voor een van deze ingrediënten kan betekenen dat uw baby haar formule niet langer kunnen tolereren. Als je een familiegeschiedenis van voedselallergieën, zijn er een aantal stappen die u kunt nemen om de kans van uw kind te ontwikkelen voedselallergieën, waaronder een allergie voor zuigelingenvoeding verminderen.

Instructies

•  Vermijd het eten van pinda's en noten-producten tijdens de zwangerschap, vooral als u een familiegeschiedenis van voedselallergieën. Het eten van pinda-producten tijdens de zwangerschap kan uw ongeboren baby predisponeren tot voedselallergieën, waaronder allergieën voor melk en soja, die heersen in de babyvoeding zijn.

•  Voed uw baby voor zo lang mogelijk. De handeling van het geven van borstvoeding kan je baby helpen bij het opbouwen van haar immuunsysteem en voorkomen allergieën. Verpleegkundige uw baby voor zes maanden tot een jaar zal haar helpen om het ontwikkelen van allergieën voorkomen.

•  Heeft uw baby melk niet geven totdat ze is een jaar oud. Het bedrijf uit op de introductie van koemelk minimaliseert de kans dat ze een allergie voor melk zal ontwikkelen. Een melk allergie zal ertoe leiden dat uw baby om een ​​allergische reactie op een basis van melk formule hebben.

•  Niet je baby vast voedsel te bieden tot ze zes maanden oud is. Het aanbieden van vaste voeding voor die tijd kan ertoe leiden dat uw baby allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen, met inbegrip van die gevonden in formule geworden.

Hints

  • Vraag uw arts om een ​​formule aanbeveling als je baby lijkt allergisch voor degene die je op dat moment gebruikt worden. Symptomen van een allergische reactie kunnen zijn: uitslag, lage gewichtstoename, braken of diarree.
  • Als je baby tekenen van een ernstige allergische reactie op een voedsel, waaronder babyvoeding, zoek onmiddellijk medische zorg. De symptomen van een ernstige allergische reactie omvatten zwelling van de mond of tong, netelroos, piepende ademhaling en blauwe lippen of vingernagels.